Στο Queen's Bar του AEL FC ARENA στη Λάρισα το Σάββατο (17/12) ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άρης Γάτας, παρουσίασε το βιβλίο του CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN. Ο Άρης Γάτας ταξίδεψε στο Λέστερ και αποτύπωσε τις εμπειρίες και την έρευνα του τα τελευταία δυο χρόνια στο βιβλίο με τίτλο CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN. Ο δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης κατέγραψε με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, την πορεία του Κλαούντιο Ρανιέρι από την κατακραυγή της αποτυχίας με την Εθνική Ελλάδας, στην αποθέωση και την απόλυτη καταξίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Premier League.
Ο Τinkerman (άνθρωπος που έκανε συνέχεια αλλαγές) μεταλλάχτηκε και έγινε "Thinkerman" (άνθρωπος που σκέφτεται). Στην εποχή της οικονομικής κρίσης και των αξιών το βιβλίο παρουσιάζει τις αλλαγές που βίωσαν στη ζωή τους από το θαύμα της Λέστερ, όλοι όσοι κινήθηκαν γύρω από τον Ρανιέρι. Ένας οδηγός για τα νέα παιδιά που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες να κατακτήσουν τον παράξενο κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα σ' αυτούς που παραβρέθηκαν ήταν και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, βετεράνους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Θάνος Αδαμόπουλος, που εκπροσώπησε το δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Παιδή και άλλοι άνθρωποι του αθλητισμού.

Το βιβλίο κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αγγλία την Ιταλία την Ισπανία την Ταϊλάνδη και την Ιαπωνία. Ήδη από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε το βιβλίο σημειώνει τεράστια ζήτηση.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top