Εκδήλωση χορηγών και παρουσίασης των ομάδων ανδρών και γυναικών του τμήματος βόλλεϋ διοργανώνει σήμερα (Πέμπτη 8/12/16) η Ερασιτεχνική ΑΕΛ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44) στον 2ο όροφο στις 7 το απόγευμα.

Το βόλλεϋ της ΑΕΛ που και φέτος έχει υψηλούς στόχους τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, καθώς αμφότερες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, δίνοντας έτσι συνέχεια στις περσινές τους επιτυχημένες σεζόν.

Χορηγός ονοματοδοσίας
Η ανδρική ομάδα βόλλεϋ της ΑΕΛ αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις των ημερών και τις …επιταγές του σύγχρονου marketing απέκτησε χορηγό ονοματοδοσίας και έτσι από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται ως ΑΕΛ meditrust.

Η meditrust είναι από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα στον χώρο των ιατρικών και επιστημονικών μηχανημάτων, ιδρύθηκε το 1939 και εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά, εμπλουτίζοντας την λίστα των οίκων που αντιπροσώπευαν και παρέχοντας στα νοσοκομεία και στις κλινικές ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων, κατασκευασμένων από τα καλύτερα εργοστάσια στον κόσμο.

Στην 53χρονη ιστορία της έχει δημιουργήσει άψογη φήμη στην ελληνική αγορά - ως μια από τις λίγες αποτελεσματικές, ικανές και υπεύθυνες εταιρείες στον χώρο, με πολύ μεγάλη βάση ικανοποιημένων πελατών.

Φιλοσοφία της meditrust είναι να προσφέρει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, ούτως ώστε να εξασφαλίζει στους τελικούς χρήστες την μεγαλύτερη δυνατή αποδοτικότητα στην εργασία τους, κάτω από τις ασφαλέστερες περιστάσεις για τους ίδιους και τους ασθενείς τους.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top