Στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου που διεξήχθη την Παρασκευή το Βράδυ στο BMO Center η ΑΕΛ αντιμετώπισε την ιταλική Curinga FC. Ήταν μια κακή και άσχημη βραδιά για τους Ιταλούς. Η ΑΕΛ σκόραρε νωρίς και με συχνότητα, ενώ οι αντίπαλοι δεν πλησίασαν στην εστία των «βυσσινί». Με το τέλος του αγώνα ο φωτεινός πίνακας έδειχνε ΑΕΛ 12 – Curinga 0.
Τα τέρματα της ΑΕΛ σημείωσαν : Κιθ Άντριου (4), Λάρι Ρόσι (4), Στιβ Βεργέρης (2), Πέδρο Σιμόες (2).

Οι σκόρερ της ΑΕΛ για την κανονική περίοδο είναι :
Κιθ Άντριου………………… (32) – πρώτος σκόρερ όλων των κατηγοριών
Πέδρο Σιμόες……………….(16)
Στιβ Βεργέρης………………(13)
Μπράιαν Νας………………..(8)
Λάρι Ρόσι………………………(6)
Ντέμιαν Ντέβονις………….(5)
Ντέιβ Άνταμς…………………(2)
Νταν Πατσέκο……………….(2)
Άλι Μούσα…………………….(1)
Τζο Εστέρα…………………….(1)
Τζέισον Ιγκλς…………………(1)
Τζορτζ Χάβαρης…………….(1)
Ντίνο Ζιρτιλίδης……………(1)

Αξίζει να αναφερθεί ότι :
1. είναι ο πρώτος αγώνας της περιόδου (σε σύνολο 14) που η ΑΕΛ δεν δέχεται τέρμα και αν η ομάδα θέλει να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου στους εναπομείναντες τέσσερις (4) αγώνες διαβάθμισης (playoffs) θα πρέπει να βελτιώσει σημαντικά την αμυντική της λειτουργία. Ο μέσος όρος παθητικού τερμάτων ανά αγώνα είναι 1,71, ενώ ο αντίστοιχος της πρώτης ομάδα της βαθμολογίας είναι 0,57.
2. επιθετικά η ΑΕΛ έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με μέσο όρο τερμάτων ανά αγώνα 6,35, και
3. οι πέντε (5) πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, διατηρώντας τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Οι δύο (2) πρώτες ομάδες των αγώνων διαβάθμισης προάγονται στην παραπάνω κατηγορία. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια τις προσεχείς ημέρες.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top