Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι οκτώ Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2015-2016. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη. (Ολυμπιακός-Ξάνθη 1-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΑΕΚ): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0)

Στράτος Σβάρνας (ΑΕΚ): Ήταν εκτός 18άδας για την ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0)

Νίκος Καρανίκας (ΠΑΣ Γιάννινα): Πέρασε αλλαγή στο 69 λεπτό στη θέση του Άντι Λίλα για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. (Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2)

Ηλίας Καλφούντζος (Ηρακλής): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ηρακλή για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά. (Ηρακλής-Πλατανιάς 0-0)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με την Καλλονή, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Καλλονή-Πανθρακικός 2-0)

Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-δανεικός από ΠΑΟΚ): Ήταν στην 18άδα της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Βέροια-Παναιτωλικός 0-1)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top