Η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε στον αγώνα της Παρασκευής, 15 Ιανουαρίου 2016 με αντίπαλο την Albanians B. Οι αλβανική ομάδα έδωσε χώρο στην ΑΕΛ, έκλεισε το κέντρο και περίμενε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ΑΕΛ ηττημένη με 3-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι με παρόμοιο τρόπο ήταν και η πρώτη ήττα της ΑΕΛ απέναντι στη St Thomas, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος λήγει στις 12 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, οι ομάδες της κατηγορίας χωρίζονται σε τρεις (3) ομίλους. Οι πέντε (5) πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα αγωνίζονται εκ νέου μεταξύ τους και όποιες καταλάβουν τις δύο (2) πρώτες θέσεις ανεβαίνουν κατηγορία. Μετά την ήττα με 3-1 που γνώρισε η ΑΕΛ την Παρασκευή το βράδυ από την αλβανική ομάδα, σε λιγότερο από 24 ώρες κλήθηκε να δώσει δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα των German Canadians και επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 10-2.
Με τη νίκη αυτή η ΑΕΛ παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης ώστε να καταλάβει μια από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στους αγώνες διαβάθμισης.
Για την ΑΕΛ σκόραραν : Μπράιαν Νας (4), Κιθ Άντριου (3), Πέδρο Σιμόες (2) και Αλί Μούσα. Ο Κιθ Άντριου είναι πρώτος στην κατάταξη των σκόρερ όλων των κατηγοριών με είκοσι τρία (23) τέρματα.
«Θα ξαναπαίξουμε με τις δύο πρωτοπόρες ομάδες. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε να τους νικήσουμε», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.
Επόμενος αγώνας της ΑΕΛ την προσεχή Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 22:30 με αντίπαλο τη Lucan.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top