Για την έκτη (6η) αγωνιστική του πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την ομάδα της Exeter, την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015. Η ΑΕΛ ναι μεν νίκησε με 5-2, πετυχαίνοντας την έκτη (6η) συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες, αλλά χάνει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος τον Ντέμιαν Ντέβονις, ο οποίος σπρώχτηκε βίαια στο έδαφος χωρίς ο διαιτητής να δώσει φάουλ. Μετά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε εξάρθρωση ωμοπλάτης και κοιλιακή κοίλη. «Θα μας λείψει πάρα πολύ στην επιθετική γραμμή», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.
Όσον αφορά τον αγώνα, η ΑΕΛ άρχισε με ταχύτητα και κυριάρχησε, έχοντας τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, επί ενός δύσκολου αντιπάλου που ήταν στην τρίτη (3η) θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποδεικνύοντας ότι δίκαια κατατάσσεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Για την ΑΕΛ σκόραραν : Πέδρο Σιμόες, Ντίνο Ζιρτιλίδης, Ντέμιαν Ντέβονις από ένα (1) τέρμα και δύο (2) ο Στιβ Βεργέρης.
«Αφιερώνουμε τη νίκη μας στον αδελφό και συμπαίκτη μας Ντέμιαν Ντέβονις και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», δήλωσαν οι Ντίνο Ζιρτιλίδης και Κιθ Άντριου.
«Ήταν μια σπουδαία νίκη επί ενός αντιπάλου που είχε τους ίδιους βαθμούς με εμάς. Δεν μπορώ να απολαύσω τη χαρά της νίκης, καθώς το μυαλό μου και οι σκέψεις των παικτών μου βρίσκονται εξ ολοκλήρου στον συμπαίκτη μας Ντέμιαν Ντέβονις. Είμαι απολύτως σοκαρισμένος από το γεγονός ότι δεν σφυρίχτηκε ούτε φάουλ. Η περίοδος για τον παίκτη τελείωσε, ίσως και η σταδιοδρομία του! Ανατριχιάζω με αγανάκτηση για την ανικανότητα του διαιτητή. Ειδικά συγχαρητήρια στον τερματοφύλακά μας Τζορτζ Δαβάκος που έκανε έξοχες αποκρούσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.
Επόμενος αγώνας της ΑΕΛ, Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την St Thomas Β που βρίσκεται δυο (2) βαθμούς πίσω από την ΑΕΛ.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top