Στα… μαχαίρια συνεχίζουν να βρίσκονται ο Εργοτέλης και η Κέρκυρα. Ο πρόεδρος της Κέρκυρας, Θανάσης Ίσσαρης θέλησε να απαντήσει δημόσια στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Εργοτέλη, Δημήτρη Παπουτσάκη... ο οποίος τόνισε πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διεκδίκηση και τη διαφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός. Το αφεντικό της Κέρκυρας τόνισε ότι κάθε συζήτηση επ' αυτού είναι άκαιρη, μιας και ακόμα δεν έχει βγει η απόφαση των θεσμικών οργάνων.

Αναλυτικά η δήλωση Θανάση Ίσσαρη:
«Επειδή στην Ελλάδα, η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός και πολλές φορές εκλαμβάνεται είτε σαν αδυναμία, είτε σαν ενοχή, σε απάντηση των δηλώσεων του κ. Παπουτσάκη, έχω να δηλώσω τα εξής:
Απαιτείται να διαθέτει κανείς, το λιγότερο, μεγάλο θράσος, για να μιλάει για «καταδικασθέντες» και «δικαιωμένους», όταν γνωρίζει καλά (ή, τουλάχιστον, θα έπρεπε) ότι δεν έχει υπάρξει, όχι απόφαση, αλλά ούτε καν σκεπτικό εισήγησης, ώστε να φτάσει στα γραφεία μας ή σε αυτά του Εργοτέλη ή και σε αυτά των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου. Επίσης, θα πρέπει να ρωτήσω τον κ. Παπουτσάκη, όταν μιλάει για δικαίωση της ομάδας του, η οποία υποβιβάστηκε στους αγωνιστικούς χώρους, το πράττει αγνοώντας τους Κανονισμούς ή μήπως θα επιθυμούσε τη βάναυση καταστρατήγησή τους, προκειμένου να σωθεί η ιστορική του ομάδα;»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top