Πάμε να γνωρίσουμε ορισμένα από τα ταλέντα που θα πατήσουν το χορτάρι του AEL FC ARENA, για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (UEFA 19 Championship). Συνολικά 5 αγώνες, τέσσερις για τη φάση των ομίλων (Ολλανδία - Ρωσία 7/7 18:30, Γερμανία - Ισπανία 7/7 21:45, Ουκρανία - Γαλλία 9/7 19:00 και Ελλάδα - Αυστρία 9/7 22:00) και ο ένας ημιτελικός αγώνας στις 16 Ιουλίου στις 19:00, θα γίνουν στο AEL FC ARENA. Δείτε τα "αστέρια" της διοργάνωσης, με τις ομάδες και τις χώρες που αγωνίζονται, σ' ένα ειδικό αφιέρωμα.

Leroy Sané (Σάλκε) Γερμανία 
Πήρε τις ευκαιρίες του την σεζόν που μας πέρασε από τον Di Matteo και ήταν κάτι παραπάνω από θετικός. Αποκορύφωμα η 1η του συμμετοχή στο Champions League, όπου πέρασε αλλαγή στο Santiago Bernabéu, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σκόραρε, έδωσε 1 ασίστ και ταλαιπώρησε γενικά την άμυνα της Ρεάλ, στη νίκη της Σάλκε με 3-4, η οποία "άγγιξε" μια ιστορική ανατροπή. Χαρακτηριστικά του, η ταχύτητά του και το αριστερό του πόδι, ενώ πολλές φορές είναι λίγο "ατομιστής".

Kingsley Coman (Γιουβέντους) Γαλλία 
Μόνο και μόνο το γεγονός ότι έκανε 18 εμφανίσεις παίζοντας στη φιναλίστ του Champions League Γιουβέντους, έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει ο Γάλλος μεσοεπιθετικός. Στηρίζεται στην πολύ καλή του ντρίμπλα, αντίθετα όμως δεν είναι τόσο αποτελεσματικός στα τελειώματά του. Το μόνο που μένει είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Patrick Gonfalone.

Ramil Sheydayev (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης) Ρωσία 
Αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει τις ευκαιρίες του και στην πρώτη ομάδα της Ζενίτ. Είναι ένας ικανότατος σέντερ-φορ, πράγμα το οποίο το απέδειξε και στα προκριματικά του Euro U-19, βγαίνοντας πρώτος σκόρερ, σημειώνοντας 10 γκολ. Στηρίζεται στο πολύ καλό του τελείωμα καθώς επίσης στο ότι χρησιμοποιεί με άνεση και τα 2 του πόδια. Επαίξε σημαντικό ρόλο για την Ρωσία και στην κατάκτηση του Euro U-17, πριν από 2 χρόνια, το 2013, στη Σλοβακία.

Marco Asensio (Ρεάλ Μαδρίτης) Ισπανία 
Τον απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μαγιόρκα τον Δεκέμβριο του '14, αφήνοντας τον δανεικό σ'αυτή έως το τέλος της περιόδου. Βασικός στη Μαγιόρκα εδώ και 2 χρόνια, δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε υψηλότερο επίπεδο. Παίζει κυρίως σαν επιτελικός μέσος, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης. Το δυνατό του σημείο είναι η πάσα του, αλλά κ ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι καθώς πρόκειται για έναν εγκεφαλικό παίκτη. Όσο για αδυναμίες, αυτή είναι κυρίως η φυσική του κατάσταση.

Timo Werner (Στουτγάρδη) Γερμανία 
Βασικός στη Στουτγάρδη απ'τα 18 του, έχει πάρει τις απαραίτητες εμπειρίες από μικρός, ώστε να βοηθήσει την Γερμανία να διατηρήσει τον τίτλο της. Μπορεί να παίξει τόσο σαν σέντερ-φορ, όσο επίσης και σαν πλάγιος επιθετικός. Στα δυνατά του σημεία είναι η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα του, ενώ υστερεί στον "αέρα". Ήταν μέλος της Γερμανίας στο Euro U-17, το 2012 στη Σλοβενία, στο οποίο έχασε στον τελικό στα πέναλτι από την Ολλανδία.

Bilal Ould-Chikh (Μπενφίκα) Πορτογαλία 
Οι καλές του εμφανίσεις με την Τβέντε, στην πρώτη του χρονιά σαν επαγγελματίας, οδήγησαν την Μπενφίκα στην αγορά του, πριν ακόμα κλείσει τα 18 του χρόνια. Παίζει κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, αν και αριστεροπόδαρος. Το δυνατό του σημείο είναι η τεχνική του κατάρτιση και η ντρίμπλα, ενω υστερεί φυσικά στον "αέρα", καθότι είναι μόλις 1.67.

Dani Ceballos (Ρεάλ Μπέτις) Ισπανία 
Αγωνίζεται κυρίως σαν κεντρικός μέσος και είχε ενεργό ρόλο στην επιστροφή της Ρεάλ Μπέτις στην Primera Division. Έχει και επιθετικά και αμυντικά προσόντα. Ξεχωρίζει για την τεχνική του,για το "μοίρασμα" του παιχνιδιού, αλλά και για το πάθος που βγάζει σε κάθε αγώνα, ενώ υστερεί κάπως σε ταχύτητα. Πολλές επιθέσεις της Ισπανίας αναμένεται να ξεκινούν από τα πόδια και τις εμπνεύσεις του.

Άξιοι προσοχής είναι και οι: Valeriy Luchkevych (Ντνίπρο), Viktor Kovalenko (Σαχτάρ Ντόνετσκ) {Ουκρανία}, Angelo Fulgini (Βαλενσιέν), Maxwel Cornet (Λυών) {Γαλλία}, Jonathan Tah (Αμβούργο), Max Christiansen (Ίνγκολσταντ) {Γερμανία}, Ευθύμιος Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Νίκος Βέργος (Ολυμπιακός), Alfonso Pedraza (Βιγιαρεάλ), Abdelhak Nouri (Άγιαξ) {Ολλανδία}, Marko Kvasina (Αούστρια Βιέννης) {Αυστρία}, Aleksandr Golovin (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) {Ρωσία}.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top