Ο Βαγγέλης Πλεξίδας απάντησε εκ νέου στον Αλέξη Κούγια ώστε η συνάντησή τους να γίνει την Πέμπτη-Παρασκευή, είτε Δευτέρα που θα έχουν ανοίξει οι τράπεζες για να προχωρήσουν στην μεταβίβαση.

Αναλυτικά το e-mail Πλεξίδα:
«Κύριε Κούγια,
Η συμφωνία μας είναι ... ευρώ άμεσα, συν τα έξοδα μεταβίβασης τα οποία αφορούν πάντα τον αγοραστή. Για το υπόλοιπο ποσό των ... ευρώ θα δοθεί επιταγή με εγγυήσεις ή το ποσό αυτό θα παραχωρηθεί από την ΕΠΑΕ. Εγγύηση πρέπει επίσης να δοθεί για το ποσό των ... ευρώ που είναι να καταβληθούν από εσάς σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει φέτος Super League. Σε περίπτωση ανόδου το ποσό αυτό θα πρέπει να καταβληθεί άμεσα.
Μέσα στην ημέρα θα σας σταλεί το όνομα του συμβολαιογράφου και μπορείτε να έρθετε είτε Πέμπτη- Παρασκευή είτε Δευτέρα που θα έχουν ανοίξει οι τράπεζες για να προχωρήσουμε στην μεταβίβαση. Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε πότε θα είστε έτοιμος να προχωρήσουμε την αγοραπωλησία. Το ραντεβού της Δευτέρας ήταν προσωπικό και δεν είχε καμία σχέση με την μεταβίβαση, Η όποια αναβολή προέρχεται από εσάς.
Όσο αφορά τις δημοτικές αρχές ο σεβασμός μου είναι αυτός που πρέπει και δεν μπορεί κανένας να με κρίνει για αυτό. Η ΑΕΛ είναι η μόνη πεντακάθαρη ομάδα στην Ελλάδα, και τα δύο χρόνια που την διοικούσα, τον πρώτο πετύχαμε την άνοδο και τον δεύτερο η ομάδα μπήκε στα play off και ίσως ακολουθήσει ακόμα μία άνοδος κατηγορίας. Η πορεία αυτή αποδεικνύει την επιτυχία της διοίκησης μου στην ΠΑΕ ΑΕΛ τουλάχιστον όσο αφορά την ομάδα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top