Η 26η Ιουνίου 2015 σημειώθηκε στο ημερολόγιο όλων. Η ΑΕΛ αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Acoriano, σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, δείχνοντας ότι θα είναι αδιαφιλονίκητα πρωταγωνίστρια στην τρέχουσα περίοδο και θα κατορθώσει να επιτύχει την πολυπόθητη άνοδο.
Η ΑΕΛ από την αρχή του αγώνα κατείχε τον έλεγχο της μπάλας και μόλις στο 3ο λεπτό ο Κιθ Άντριου έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έκανε εξαιρετική απόκρουση. Στο 9ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 με εξαιρετικό σουτ που δεν επέτρεψε στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ Μίλτον Τσιαπαλή να αντιδράσει. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει με διαδοχικές επιθέσεις. Στο 35ο λεπτό Μπράιαν Νας διείσδυσε στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και ανατράπηκε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κιθ Άντριου ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίχτες της Acoriano είχαν αντιληφθεί ότι δεν θα μπορούσαν να αντέξουν στον ρυθμό της ΑΕΛ και ο αρχηγός των γηπεδούχων κλότσησε τον μέσο της ΑΕΛ Τζέισον Ιγκλς εντός της περιοχής. Ο διαιτητής απέβαλε τον παραβάτη και έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ. Έτσι, στο 58ο λεπτό ο Κιθ Άντριου σκόραρε για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα, σημειώνοντας το 1-2. Η ΑΕΛ διέγνωσε τις αδυναμίες των αντιπάλων και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο 68ο λεπτό ο Κρις Νικολακάκος αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 1-3, ενώ στο 78ο λεπτό κέρδισε και τρίτο πέναλτι και ο… συνήθης ύποπτος Κιθ Άντριου πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα γράφοντας το 1-4. Στο 80ό λεπτό η ΑΕΛ ατύχησε όταν ο αμυντικός ογκόλιθος Νταν Πατσέκο τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε χωρίς να μπορέσει να επιστρέψει. Το τελικό σκορ του αγώνα έγινε 4-2, όταν στο 85ο λεπτό ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε :
«Είμαι πολύ περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας. Είχαμε σχέδιο και το εκτελέσαμε άψογα. Δεν μπορώ να πω πολλά. Οι παίχτες της ΑΕΛ κάλυψαν κάθε σπιθαμή του γηπέδου. Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα για τον τραυματισμό του Πατσέκο μετά την επίσκεψή του στο γιατρό. Θα παρακολουθώ την εξέλιξη του θέματος. Αρχίζει η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την German Canadians C».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top