Δεν έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση της ΠΑΕ Λαμία για την τιμωρία του Χουσεΐν Μουμίν, αλλά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ποινή που της επιβλήθηκε πρωτόδικα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προσπάθεια να ακυρώσει τη βαριά καμπάνα των επτά αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον Χουσεΐν Μουμίν έκανε η Λαμία. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, την Πέμπτη (19/03) το πρωί ανακοίνωσε πως απέρριψε την έφεση της Λαμίας, κάτι που σημαίνει ότι ο Χουσεΐν Μουμίν συνεχίζει να είναι τιμωρημένος. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε υπόμνημα ζητώντας μείωση της ποινής που επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και κυρίως να «σβηστεί» η αφαίρεση 3 βαθμών, αλλά η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την έφεση.
Διαβάστε επίσης: "Έχασε το ματς στα χαρτιά η Λαμία"

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.
1.Δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ’ ουσίαν την έφεση  της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   κατά της  υπ΄ αριθμ. 126/26-2-2015 απόφασης  της  Πειθαρχικής Επιτροπής  της  SUPER  LEAGUE.
2.Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του ΧΟΥΣΕΪΝ ΜΟΥΜΙΝ, ποδοσφαιριστή  της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ,  κατά της  υπ΄ αριθμ. 109/25-2-2015  απόφασης  της  Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top