Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Πιερικό στο ΔΑΚ Κατερίνης, με την ΑΕΛ να έχει κακή απόδοση σε ολόκληρο των αγώνα και με την ομάδα της Κατερίνης καταφέρνει να κρατήσει το βαθμό με χαρακτηριστική άνεση. Οι «βυσσινί» είχαν δύο καλές ευκαιρίες να φύγουν με το «διπλό» αλλά στο 56 λεπτό η κεφαλιά του Μπόγιοβιτς, μετά από σέντρα του Κουρτεσιώτη, έφυγε άουτ, ενώ το σουτ του Πίντο στο 66ο λεπτό, απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Πιερικού, Παπατολίκας. Η ΑΕΛ δε μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Γιώργου Μπουζούκη στο 68 λεπτό για τον Πιερικό κι έτσι έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τη Ζάκυνθο στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Πιερικός (Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπαξεβάνος (60' Παλιάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Γιαννούλης (88' Μπαστάνης), Μυστακίδης (93' Γιαννόπουλος), Σταματής.

ΑΕΛ (Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Γιάντσης (56' Παμλίδης), Ενγκεσάν (46' Πίντο), Περίκο (72' Σερτζίνιο), Μπόγιοβιτς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top