Σε έναν πολύ δυνατό και συγκλονιστικό στην εξέλιξη αγώνα, η ΑΕΛ κατάφερε να φύγει νικήτρια με 4-3 επί της ομάδας των Αλβανών και συνεχίζει να ακολουθεί τις δύο (2) προπορευόμενες, διεκδικώντας με αξιώσεις τη μία (1) από της δύο (2) θέσεις που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία.
Το σκορ για την ΑΕΛ άνοιξε ο Λάρι Ρόσι στο 3ο λεπτό. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα περιορίζοντας κάθε δυνατότητα δημιουργίας ευκαιριών της ομάδας των Αλβανών.
«Πιστεύω ότι παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο της περιόδου στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πλήρη έλεγχο του αγώνα και κατοχή της μπάλας, ενώ είχαμε και δύο (2) δοκάρια. Το σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι 3-0 στο ημίχρονο», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λάρι Ρόσι «ξαναχτύπησε», ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0. Αμέσως μετά οι Αλβανοί κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1. Η ΑΕΛ διατήρησε την ψυχραιμία της και συνέχισε να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο. Ο Κρις Πουλιάσης ντρίπλαρε την αντίπαλη άμυνα κάνοντας το 3-1, όμως ένα λάθος της ΑΕΛ στο 18ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να μειώσουν σε 3-2. Στο επόμενο λεπτό ο Πίτερ Κάντζας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα των αντιπάλων και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2. Η ομάδα των Αλβανών δεν παρέδωσε τα όπλα και στο επόμενο λεπτό μείωσε σε 4-3. Τα τελευταία πέντε (5) λεπτά του αγώνα ανήκουν στην ΑΕΛ. Απέμεινε μόλις 1’40’’ πριν το τέλος όταν ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε τον Λάρι Ρόσι για δυνατό και απρόσεκτο μαρκάρισμα επί αντιπάλου, αλλά η ΑΕΛ κατάφερε να αμυνθεί σωστά και δεν επέτρεψε τη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων στην εστία της. «Απομένουν τρεις (3) αγώνες και δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Ντέιβ Άνταμς.

Οι επόμενοι αγώνες των τριών (3) πρωτοπόρων :
27/2/2015-6/3/2015-13/3/2015
ΑΕΛ - Lucan St. Thomas - Albanians B Sporting - ΑΕΛ
Sporting - Albanians B ΑΕΛ - Serbia B St. Thomas - Lucan
St. Thomas - London Scottish B Lucan - Sporting


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top