Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ που στάλθηκε επίσης και στην ΠΑΕ ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε
Προς : ΠΑΕ Αθλητικής Ένωσης Λάρισας (info@aelfc.gr)
Κοιν. : aelole.gr (ael_ole@hotmail.com)

«Κύριοι, που έχετε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ και κυρίες που δεν έχετε ανακοινωθεί για τα καθήκοντά σας,

μετά από τόσα τραγελαφικά γεγονότα, χωρίς καμία απολύτως αίσθηση και ενστερνισμό της ιστορίας της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας συνεχίζετε να αποδεικνύετε πόσο χαμηλά έχετε οδηγήσει την ομάδα, αλλά είναι άγνωστο πού θέλετε να φτάσετε.

Ενώ ο κόσμος καίγεται, η ΠΑΕ χτενίζετε! Αν ο σκοπός της ανακοίνωσης εμπεριείχε έμμεσο κάλεσμα προς τον κόσμο για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής μάλλον πλανάσθε πλάνην οικτράν και θα γελοιοποιηθείτε για άλλη μια φορά. Τον ομφάλιο λώρο με τον κόσμο εσείς τον αποκόψατε και πλέον ουδείς ασχολείται και ουδένα αγγίζουν τόσο η ειρωνική σας τοποθέτηση όσο και η προσπάθεια δυναμιτισμού για τον προαναφερθέντα αγώνα.

Αν πιστεύετε ότι η ευθύνη για τη φετινή κατάντια ανήκει στους ποδοσφαιριστές-υπαλλήλους, πράξτε το και στη συνέχεια, αφού πρώτα επιβάλλετε το αναλογούν πρόστιμο στον εαυτό σας για τη σωρεία λαθών που έχετε υποπέσει.

Καταντήσατε την ΑΕΛ ένα τίποτα, κουρελιάζοντας και τις ελπίδες και την υπομονή του κόσμου, προκαλώντας νευρικό κλονισμό και αδιαφορία.

Επικαλούμενος το τραγούδι των οπαδών της ομάδας, πρώτη φορά είδα την ΑΕΛ αμούστακο παιδί, όταν ήμουν 11,5 τον Απρίλιο του 1969 και στη ζωή μου έβαλε χρώμα βυσσινί. Ούτε που το φανταζόμουν ότι θα ερχόταν η ώρα και η στιγμή που θα υπήρχε αγώνας που δεν θα με οδηγούσαν τα πόδια μου να παρακολουθήσω αγώνα της μίας και μοναδικής ομάδας που αγάπησα ανά τον κόσμο. Αν θέλετε να αναζητήσετε τον υπαίτιο, απλά πάρτε καθρέφτη, κοιταχτείτε καλά και αναρωτηθείτε.

Αν συνεχιστεί η κατρακύλα της ΑΕΛ σε όλο το πανελλήνιο με τα καμώματά σας, να έχετε κατά νου ότι τα ανενεργά ηφαίστεια ενεργοποιούνται εντελώς απροσδόκητα και τότε όποιος κατορθώσει να προφυλαχτεί από τη λάβα είναι τυχερός.

Συνεχίστε το φύγε εσύ, έλα εσύ, για να αποδείξετε την σταθερότητα των αποφάσεών σας.

Συνεχίστε να αγνοείτε τον κόσμο της ΑΕΛ, καθότι αποδεικνύεται ότι εκείνος σας αγνοεί περισσότερο.

Συνεχίστε να μην βρίσκετε τρόπο να επικοινωνήσετε με τον κόσμο, καθότι αυτό επιτάσσουν τα διεθνή πρότυπα!

Συνεχίστε Ακάθεκτοι!»

Δημήτρης Κ. Κούρος
*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top