Ο OTE TV εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Champions League και του Europa League, την τριετία 2015-2018!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μόνο στον ΟΤΕ TV όλοι οι αγώνες του UEFAChampionsLeagueκαι του UEFAEuropaLeagueτην τριετία 2015-2018

-Αποκλειστικά στον OTETV οι 133 από τους 146 αγώνες του UEFAChampionsLeague & οι υπόλοιποι 13 σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης
-Αποκλειστικά στον OTETVόλοι οι αγώνες του UEFAEuropaLeague, μέχρι τον τελικό
15 Οκτωβρίου 2014

Ο OTETVυποδέχεται τις δύο κορυφαίες Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου UEFA Champions League και UEFA Europa League στα κανάλια OTESPORT, από τον Ιούλιο του 2015. Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε εχθές με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την UEFA, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων των δύο διοργανώσεων για την τριετία 2015-2018.
Όλοι οι αγώνες και των δύο διοργανώσεων θα μεταδίδονται στα ανανεωμένα κανάλια OTESPORTζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια. Πιο συγκεκριμένα:

Στο ChampionsLeague, ο ΟΤΕ TVθα προβάλει:
Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Playoffτης διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες.
Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.
Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTETVκαι ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).
Στο EuropaLeague, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TVγια παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top