Ακούστε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλων Καλαμαριάς, που έγινε στο στάδιο Αλκαζάρ. Ακούστε με την σειρά τον παίκτη του Απόλλων Καλαμαριάς, Γιάννη Γκέσιο, τον παίκτη της ΑΕΛ, Αχιλλέα Σαρακατσάνο, το προπονητή του Απόλλων Καλαμαριάς, Θωμάς Γράφα και τον προπονητή της ΑΕΛ, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Ακούστε το Ηχητικό

Γιάννης Γκέσιος παίκτης Απόλλων Καλαμαριάς
«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια καλή προσπάθεια. Δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο, δεχτήκαμε το γκολ στο 64’ και από εκεί και πέρα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Καταρρεύσαμε στη συνέχεια και μοιραία ήρθε και το δεύτερο γκολ. Η ΑΕΛ πήρε μια δίκαιη νίκη. Έχουμε ένα νέο προπονητή, θα κοιτάξουμε την συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι με τον Πιερικό, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εμείς σ' αυτό το παιχνίδι εμείς. Δεν νομίζω ότι φοβηθήκαμε το παιχνίδι, σεβόμαστε μια ομάδα σαν την ΑΕΛ αλλά κι εμείς είμαστε έμπειροι και καλοί ποδοσφαιριστές. Καταρρεύσαμε χωρίς λόγο στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΛ δεν μας άφησε να γίνουμε απειλητικοί».

Αχιλλέας Σαρακατσάνος παίκτης ΑΕΛ
«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν και μακάρι να πετύχουμε το στόχο μας στο πρωτάθλημα, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η αντίπαλος θα περιμένει στο δικό της μισό γήπεδο, αλλά ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε έτσι όπως θέλαμε όσον αφορά την δημιουργία φάσεων, αλλά με την υπομονή και την εμπειρία καταφέραμε να κάνουμε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο γκολ και πήραμε μια σημαντική νίκη. Σκεφτόμαστε πλέον το παιχνίδι στον Αγροτικό Αστέρα, όπου θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς».

Θωμάς Γράφας προπονητής Απόλλων Καλαμαριάς
«Σήμερα αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Ξέραμε τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και θεωρώ δίκαιη τη νίκη του αντιπάλου μας. Δυστυχώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και το πληρώσαμε.
 Πρέπει άμεσα να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας ενόψει της συνέχειας. Πλέον  ανήκει στο παρελθόν το σημερινό παιχνίδι. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Κωνσταντίνος Παναγόπουλος προπονητής ΑΕΛ
«Ένα ταξίδι 1.000 χλμ αρχίζει με ένα βήμα. Σήμερα η ΑΕΛ έκανε το πρώτο. Δεν περιμέναμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι και γι' αυτό η ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο είχαμε το άγχος της πρεμιέρας και στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε την νίκη. Κανένα παιχνίδι φέτος δεν θα είναι φιλικό. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον συνάδελφο μου τον κ. Γράφα και να πω ότι σήμερα ο κόσμος της ΑΕΛ δικαιούται να χαμογελάει»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top