Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και Θωμάς Γράφας έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για την πρεμιέρα της Football League, δείτε τις πιθανές ενδεκάδες για την σημερινή αναμέτρηση (13/10, 18:00) της ΑΕΛ με τον Απόλλων Καλαμαριάς στο κεκλεισμένων των θυρών, Στάδιο Αλκαζάρ.

Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΛ
Με 4-3-3 θα ξεκινήσει πιθανότατα η ΑΕΛ. Κάτω από τα γκολπόστ τον Αποστολίδη, δεξιό αμυντικό Μουλόπουλο, αριστερό Κοντοδήμο, κεντρικοί αμυντικοί Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, αμυντικά χαφ Νεμπεγλέρας με τον Πινδώνη, στη μεσοεπιθετική γραμμή τους Μπιλά δεξιά, Τσιλιγκίρη αριστερά, έχοντας επιτελικό μέσο τον Περίκο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βερδού. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν ακόμα οι Αναστασάκος και Τζούνιορ.

Πιθανή ενδεκάδα Απόλλων Καλαμαριάς
Με 4-2-3-1 θα ξεκινήσει πιθανότατα ο Απόλλων Καλαμαριάς. Κάτω από τα γκολπόστ ο Βρονταράς, δεξιό αμυντικό Γαλανόπουλος, κεντρικοί αμυντικοί οι Δήμου και Βαγγελόπουλος, αριστερό μπακ ο Κατσιαρός. Αμυντικά χαφ οι Ακασού και Μπιτσόκος, Στο δεξί άκρο ο Ευσταθίου, αριστερά ο Καράμπελος, ο Νατσιόπουλος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκέσιο. Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν ακόμα οι Παπαστεριανός και Ολίσε.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top