Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι οκτώ Λαρισαίοι παίκτες που
αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2013-2014. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Μπήκε αλλαγή για την Ξάνθη στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, στο 45λεπτό στη θέση του Κάλβο και είδε την κίτρινη κάρτα στο 85λεπτό. (ΟΦΗ-Ξάνθη 3-2)

Αντώνης Τσιάρας (Άρης): Μπήκε αλλαγή για τον Άρη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο 45λεπτό στη θέση του Νταμαρλή και είδε την κίτρινη κάρτα στο 78λεπτό. (Αστέρα Τρίπολης-Άρης 2-2)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-0)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έπαιξε για 93 λεπτά και έδωσε τη θέση του στο Γιάκο. (ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-0)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό μπακ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο και είδε την κίτρινη κάρτα στο 62λεπτό. (ΟΦΗ-Ξάνθη 3-2)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη έπαιξε για 32λεπτά και έδωσε τη θέση του στο Ροβίθη. (ΟΦΗ-Ξάνθη 3-2)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Καλλονή-Πανθρακικός 2-0)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ξεκίνησε βασικός σαν δεξί μπακ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης 1-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top