Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι οκτώ Λαρισαίοι παίκτες που
αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2013-2014. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Ήταν στην 18αδα της Ξάνθη για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3)

Αντώνης Τσιάρας (Άρης): Ξεκίνησε βασικός σαν αμυντικό χαφ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο και έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη. (Παναιτωλικός-Άρης 0-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα):  Ήταν στην 18αδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό χαφ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 5-0)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ήταν στην 18αδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά δεν αγωνίστηκε. (ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 5-0)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός σαν δεξί μπακ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-0)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): 'Ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση του Εργοτέλη με την Βέροια. (Εργοτέλης-Βέροια 2-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top