Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, Φάνης Γκέκας, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm 89,4 και
αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδος την Παρασκευή (06/12), αλλά ακόμα και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί σε κάποια Ελληνική ομάδα. Ο ίδιος είπε για την ερώτηση αυτή: «Δύσκολα, από ότι δείχνουν τα πράγματα θα κλείσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Το έξω ξαναπεί ότι η μόνη ομάδα που θα επέστρεφα θα ήταν η ΑΕΛ».

Αναλυτικά ο Φάνης Γκέκας

Για την κλήρωση της Παρασκευής (06/12): 
«Θα ήτανε καλό να παραμείνουμε στο 4ο γκρουπ γιατί αποφεύγουμε πολύ καλές ομάδες, από εκεί και πέρα με μια ευνοϊκή κλήρωση, όλα μπορούν να γίνουν. Πλέον έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας αλλά έχουμε και την εμπειρία από τέτοιες διοργάνωσης»

Για το καλό κλίμα της Εθνικής:
 «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για αυτήν την ομάδα ότι πραγματικά είμαστε μια οικογένεια. Όλο αυτό το καλό κλίμα βγαίνει στην πορεία και μέσα στο γήπεδο»

Για τον Φερνάντο Σάντος: 
«Οπωσδήποτε παίζει  το δικό του ρόλο. Έχει περάσει την φιλοσοφία του, η ομάδα έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο το πρόσωπο που θέλει ο Φερνάντο Σάντος και έχει αφήσει το στίγμα του στην Εθνική Ελλάδος Είναι πολύ σημαντικό για μένα που με κάλεσε ο προπονητής γιατί δείχνει ότι με υπολογίζει.

Για το αν η Ελλάδα μπορεί να κάνει κάτι στο Μουντιάλ: 
«Γιατί όχι, αν είναι και λίγο ευνοϊκή η κλήρωση πιστεύω μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω.  Το έχουμε ξαναπεί δεν πάμε στην Βραζιλία για τουρισμό».

Για το άμα υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα: 
«Δύσκολα, από ότι δείχνουν τα πράγματα θα κλείσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Το έξω ξαναπεί ότι η μόνη ομάδα που θα επέστρεφα θα ήταν η ΑΕΛ».

Για τον Ιτάνζ και τι του έχει πει: 
«Ήταν περίεργες οι καταστάσεις στον ΠΑΟΚ και δεν ήθελε να φύγει με αυτόν τον τρόπο από την ομάδα. Θεωρώ ότι αν επιστρέψει στην Ελλάδα θα είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top