Τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στον αγώνα μπαράζ με την Ρουμανία κάλεσε ο Φάνης Γκέκας,
"Παίζουμε μέσα στην έδρα μας, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το καλό είναι ότι έχουμε την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε την Παρασκευή έτσι ώστε στον επαναληπτικό να είμαστε λίγο πιο σίγουροι. Το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι νίκη και χωρίς να δεχθούμε γκολ, το σημαντικότερο", τόνισε αρχικά ο επιθετικός της Κόνιασπορ.
Ο έμπειρος άσος είχε σημειώσει το νικητήριο γκολ στο πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης με την Λετονία, ωστόσο αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο: "Το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα, να πάει στα τελικά της Βραζιλίας και από εκεί και πέρα το γκολ ας το βάλει ο οποιοσδήποτε".
Εν συνεχεία, μίλησε για τον κόσμο: "Οπωσδήποτε είναι σημαντικό για μας να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη, μας δίνει την ώθηση έτσι ώστε να παίζουμε καλύτερα και το σημαντικό είναι αυτό που είπα, να είμαστε εμείς σοβαροί και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα θα έρθουν".
Ερωτηθείς αν η Ρουμανία χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή, απάντησε: "Το σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο ως το 90ό λεπτό που θα λήξει το παιχνίδι. Για μας το σημαντικότερο είναι ότι στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα δούμε κάποια παιχνίδια της Ρουμανίας, να πάρουμε αυτό που θέλουμε και την Παρασκευή να κάνουμε αυτά που πρέπει έτσι ώστε να κερδίσουμε".

Δείτε το video 1


Δείτε το video 2
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top