Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι οκτώ Λαρισαίοι παίκτες που
αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2013-2014. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Λόγω τραυματισμού ήταν εκτός 18αδας της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. (Αστέρα Τρίπολης-Ξάνθη 2-2)

Αντώνης Τσιάρας (Ξάνθη): Ήταν εκτός 18αδας της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. (Αστέρα Τρίπολης-Ξάνθη 2-2)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-1)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Ήταν εκτός 18αδας του ΠΑΣ Γιάννινα για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. (ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-1)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Μπήκε αλλαγή στο 57ο λεπτό στη θέση του Φραγκουλάκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. (ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-1)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ήταν εκτός 18αδας του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. (ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-1)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός σαν δεξί μπακ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Εργοτέλης-Πανθρακικός 3-1)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ξεκίνησε βασικός σαν δεξί μπακ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Εργοτέλης-Πανθρακικός 3-1)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top