Η δήλωση που είχε κάνει ο Γιώργος Βαζάκας ότι λατρεύει τον Μπέο ήταν αυτό που προκάλεσε τις αντιδράσεις
των φίλων της ΑΕΛ, όπως είπε ο ίδιος στον Sentra 103.3. O Bαζάκας ανακοινώθηκε κανονικά από την ΑΕΛ ως νέος προπονητής της ομάδας και λίγες ώρες αργότερα το όνομα του αντικαταστάθηκε από εκείνο του Γιώργου Στράντζαλη.

Ακούστε το Ηχητικό Βαζάκας για ΑΕΛ, Monsters και Μπέο


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαζάκας:
Για την ΑΕΛ: «Είχα μια προσωπική σχέση με τον κ. Πλεξίδα. Ήμασταν και στα Τρίκαλα μαζί, εγώ μίλησα με τον Χαραλαμπόπουλο. Η ΑΕΛ είναι η μεγάλη ομάδα έχει κόσμο μπορεί να είναι στην Γ Εθνική αλλά είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα και με ενδιέφερε. Η συμφωνία ήταν τηλεφωνική, δεν υπογράψαμε κάτι και με ανακοίνωσαν. Στις 12 με πήρε ο Γαλανακόπουλος τηλέφωνο και μου είπε ότι υπήρχε μια αντίδραση από τους φιλάθλους»

Για το πώς εμπλέκεται ο Μπέος: «Ξέρω τον Μπέο από από το 2004 δεν συνεργαστήκαμε άλλη φορά. Έχουμε οικογενειακή σχέση, τον θεωρώ έναν άνθρωπο που έβαλε την σφραγίδα του στην καριέρα μου, αλλά δεν θα με κατευθύνει ο Μπέος. Δεν συμμετέχει στο ποδόσφαιρο ο Μπέος. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό Βόλου μετά από το παιχνίδι με τα Ψαχνά έκανα μια δήλωση ότι λατρεύω τον Μπέο αυτό όμως δεν έχει ως συνέπεια ότι ελέγχομαι»

Για το γεγονός ότι λέγεται πως οι οργανωμένοι οπαδοί ήταν εκείνοι που είχαν αντέδρασαν: «Η ένσταση μου είναι ότι αυτός ο σύνδεσμος, που είναι ο πιο μεγάλος, δεν έβγαλε ανακοίνωση εναντίον μου. Όλοι έλεγαν ότι είμαι καλός. κάποιοι μεμονωμένα αντέδρασαν, δεν ξέρω από πού. Αυτά έφτασαν στα αυτιά των διοικούντων και του Πλεξίδα και του είπαν δεν θέλουμε έναν άνθρωπο του Μπέου. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ήταν οι οργανωμένοι, ήταν μια μερίδα αλλά και πάλι θα πω ότι η Λάρισα είναι μεγάλη ομάδα.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top