Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στα πλαίσια της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής για το
πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μεταξύ Οικονόμου – ΑΕΛ, που διεξήχθη την 10 Νοεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο Τυρνάβου, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Συμπεριλαμβάνονται η δημοτική αρχή Τυρνάβου δια του αντιδημάρχου της Βασίλη Νταβαρούκα και του υπεύθυνου αθλητικών εγκαταστάσεων Μιχάλη Κυρίτση, οι Κ Ντόκος Γεώργιος και Γαλάτος Ευάγγελος, για τη συντήρηση του γηπέδου και την παροχή των όποιων διευκολύνσεων στις συμμετέχουσες ομάδες και ακόμη η ΠΑΕ Τύρναβος, η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη συναίνεσε στη χρησιμοποίηση του γηπέδου τόσο για την προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή, καθώς και τη διεξαγωγή του αγώνα.
Συγχαρητήρια ασφαλώς αξίζουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και στο προσωπικό αυτής, για την  εξασφάλιση των προϋποθέσεων ασφαλούς μετακίνησης των ομάδων και των φιλάθλων προς και από το γήπεδο. Αποτελεσματική επίσης υπήρξε η παρουσία του παρατηρητή αγώνα κ Κώστα Μπατζικώστα (Τρικάλων), ο οποίος συνεργάστηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο με όλους τους υπεύθυνους, συμβάλλοντας στην χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του αγώνα.
Τέλος, η σε φυσιολογικά επίπεδα παρουσία και συμπεριφορά των θεατών στις κερκίδες του γηπέδου ήταν στοιχείο συναίνεσης και συμβολής, καταλυτικό στην ομαλότητα της όλης κατάστασης, κάτι το οποίο τονίζεται ιδιαίτερα.
Δ.Σ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ  
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top