Πραγματοποιήθηκε ήρεμα και μέσα σε πολύ καλό κλίμα, καθ όλη την εβδομάδα, η προετοιμασία των παικτών
του Οικονόμου ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ (7η αγωνιστική πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής), η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/11 στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
Από την ΕΠΟ επιλέχθηκε ως τόπος διεξαγωγής του ντέρμπι ο Τύρναβος, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο σύλλογος της Τσαριτσάνης να χρησιμοποιήσει ο Οικονόμος ως έδρα το Αλκαζάρ, παρέχοντας τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός θεατών, που αναμένεται να εκδηλώσει ανάλογο ενδιαφέρον.
Αν μη τι άλλο, αποτελεί ιστορική στιγμή για τον Οικονόμο η συνάντηση της Κυριακής με την ΑΕΛ, καθώς για πρώτη φορά τα 2 σωματεία αγωνίζονται μεταξύ τους σε επίσημο ματς.
Το απόγευμα της Παρασκευής η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Τυρνάβου, με σκοπό να εγκλιματιστούν οι παίχτες με τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο θα αγωνιστούν την Κυριακή.
Ο τεχνικός των «Πρασίνων» Κώστας Κατσάρας μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πλην του τιμωρημένου Λάζαρου Κουμπούρα.
Επιπρόσθετα, την Πέμπτη 7/11 και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του Οικονόμου και της ΑΕΛ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, με θέματα που άπτονται της ομαλής και ασφαλής μετακίνησης και προσέλευσης φιλάθλων, διάθεσης εισιτηρίων και την εν γένει εύρυθμη διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης της Κυριακής.
Ο αριθμός των εισιτηρίων που τυπώθηκαν ανέρχεται σε 1.450 και άρχισαν να διατίθενται στο κοινό από το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσιάζοντας μεγάλη ζήτηση.
Για την αναμέτρηση έκαναν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης του νομού ο αντιπρόεδρος του Οικονόμου Δ. Μιχούλης και οι ποδοσφαιριστές Π. Νούσιας και Δ. Σκλάβος, λέγοντας:

Δημήτρης Μιχούλης: «Θα θέλαμε σαν Οικονόμος να διεξαχθεί το ντέρμπι με την ΑΕΛ στην Τσαριτσάνη, που είναι και η φυσική μας έδρα. Αποτελεί ιστορική στιγμή για το σύλλογο να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ σε επίσημο παιχνίδι, το πρώτο στην ιστορία των 2 ομάδων. Με τις επιτυχίες της ΑΕΛ μεγαλώσαμε όλοι οι Λαρισαίοι και είμαστε περήφανοι για ότι αυτή μέχρι σήμερα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο του νομού και της χώρας γενικότερα, εκφράζοντας δε άποψη από την πλευρά του Οικονόμου, ευχόμαστε πολύ σύντομα η ομάδα της Λάρισας να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου, καταλαμβάνοντας τη θέση που της αρμόζει.
Σαν μέλος της διοίκησης του Οικονόμου, τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοί μου, κάνουμε έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της Τσαριτσάνης και της επαρχίας Ελασσόνας, να στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο του Τυρνάβου τη νέα προσπάθεια της ομάδας κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ, θεωρώντας ότι με βάσει τη μέχρι τώρα πορεία μας σαν σύλλογος, εκπροσωπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ποδόσφαιρο όλης της επαρχίας. Ευχόμαστε δε να γίνει ένα καλό και ήρεμο παιχνίδι, το οποίο να χαρούν όλοι οι φίλαθλοι του νομού».

 Παναγιώτης Νούσιας: « Ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ Οικονόμου και ΑΕΛ χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι, με βάση τη βαθμολογική θέση των ομάδων και το χαρακτηριστικό ότι τα 2 σωματεία εκπροσωπούν το νομό στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Σαφώς το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Λάρισα, η οποία υπερέχει τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά καθώς πρόκειται για επαγγελματική ομάδα. Σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον αντίπαλο, ωστόσο δεν τον φοβόμαστε. Θα αγωνιστούμε όπως κάναμε σε όλες τις συναντήσεις μέχρι τώρα, με επιθετικούς προσανατολισμούς, επιδιώκοντας αφενός να γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο να χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει, αφετέρου να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.
Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, κάτι που δείξαμε και στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Καμπανιακό και παρότι αγωνιζόμασταν από το 20΄ με 10 παίχτες.
Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ανταποδίδοντας στην αγάπη με την οποία μας περιβάλει».

Δημήτρης Σκλάβος: « Το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ είναι σημαντικό και ιστορικό για την ομάδα της Τσαριτσάνης, καθώς ο Οικονόμος αναμετράται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επίσημο ματς με τη Λάρισα. Από αγωνιστικής άποψης, για εμάς δεν παρουσιάζει καμία διαφορά σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Δουλέψαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε φορά, έχοντας σαν στόχο και φιλοσοφία την επιδίωξη του καλύτερου αποτελέσματος.
Σεβόμαστε το όνομα του αντιπάλου και υπολογίζουμε σοβαρά τη Λάρισα, όντας εκείνη το αδιαμφισβήτητο φαβορί στον όμιλο. Εμείς ωστόσο θα παλέψουμε, βασιζόμενοι στην ισχυρή μας θέληση καθώς και στις δυνατότητές μας ως ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να επιδείξουμε το καλύτερο.
Μας λυπεί το γεγονός που δεν γίνεται ο αγώνας στην Τσαριτσάνη, όπου είναι η φυσική μας έδρα. Παρόλα αυτά περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο του χωριού καθώς και της επαρχίας Ελασσόνας να μας ενισχύσει με την παρουσία του, στηρίζοντας τη νέα μεγάλη μας προσπάθεια. Πιστεύω και εύχομαι να γίνει πάνω απ' όλα ένα πολύ καλό και ήρεμο παιχνίδι, το οποίο να χαρεί ο κόσμος και μέσα από αυτό να προβληθεί ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο του νομού».
Γιώργος Μπαμπάλης
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top