Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι οκτώ Λαρισαίοι
παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2013-2014. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έπαιξε για 70 λεπτά και έδωσε τη θέση του στο Βασιλακάκη. (Ξάνθη-Ατρόμητος 0-2)

Αντώνης Τσιάρας (Ξάνθη): Ήταν εκτός 18αδας της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. (Ξάνθη-Ατρόμητος 0-2)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Ήταν στην 18αδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Μπήκε αλλαγή στο 62ο λεπτό στη θέση του Λαμπρόπουλου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 5-1)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ήταν εκτός 18αδας του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 5-1)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός σαν δεξί μπακ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-3)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ήταν στην ενδεκάδα του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε για 86 λεπτά και έδωσε τη θέση του στο Χαλκιαδάκη. (Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top