Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι οκτώ Λαρισαίοι
παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2013-2014. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Ήταν εκτός 18αδας της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης, καθώς είχε αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με απευθείας κόκκινη κάρτα. (Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης 3-2)

Αντώνης Τσιάρας (Ξάνθη): Ήταν εκτός 18αδας της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης. (Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης 3-2)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ξάνθη, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο και είδε την κίτρινη κάρτα στο 71 λεπτό. (Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Μπήκε αλλαγή στο 78ο λεπτό στη θέση του Ίλιτς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. (Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Μπήκε αλλαγή στο 54ο λεπτό στη θέση του Εντουάρντο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό. (Πανθρακικός-ΟΦΗ 1-1)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ήταν εκτός 18αδας του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό (Πανθρακικός-ΟΦΗ 1-1)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός σαν δεξί μπακ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Πανθρακικός-ΟΦΗ 1-1)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ήταν εκτός 18αδας του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Πλατανιά. (Εργοτέλης-Πλατανιάς 3-1)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top