Μετά από αγώνα διαρκείας καταφέραμε να σώσουμε ότι είχε απομείνει από το χαμένο
κύρος και την πατημένη αξιοπρέπεια της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ μας. Από τα μέσα της χρονιάς εναντιωθήκαμε στη διοίκηση - υπαίτια για την κατάντια της ομάδας,επίσημα και με ενέργειες όπως η ανάρτηση πανό διαμαρτυρίας στους αγώνες της ομάδας, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο και η ρίψη φέιγ βολάν σε κεντρικά σημεία της πόλης,με σκοπό την αφύπνιση – αντίδραση του κόσμου προς τη διοίκηση Πηλαδάκη. Σε αρκετές περιπτώσεις βρεθήκαμε αντιμέτωποι με διάφορους υπαλλήλους του Πηλαδάκη ενώ παράλληλα αδιάφορη – ύποπτη ήταν και η στάση των δημοσιογράφων. Φαίνεται πως αυτό που κάναμε τους προκαλούσε φόβο. Σαν ύστατη λύση,την ώρα που όλες οι εξελίξεις είχαν παγώσει ανησυχητικά,ο σύνδεσμος πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει πανΑΕΛικο συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία με σκοπό τη διάλυση ενός προσχεδιασμένου καταστροφικού σκηνικού.
Όσο μας πληγώνουν όμως, τόσο μας πορώνουν.
Γι’αυτό η νέα χρονιά μας βρίσκει πιο δυνατούς και πορωμένους από ποτέ,έτοιμους να ηγηθούμε της δύσκολης προσπάθειας που κάνει η ομάδα μας για άμεση επάνοδο στη φυσική της θέση.
Με αφορμή όλα τα παραπάνω,καλούμε τον κόσμο να οργανωθεί μαζί μας με σκοπό να συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της ομάδας και η φωνή του να αποκτήσει δύναμη.
ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΑΕΛ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ
Σ.Φ. Αλκαζάρ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top