Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ και νυν του Ηρακλή, Σάββας Σιατραβάνης, μίλησε από
το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου γίνεται η προετοιμασία της ομάδας, στο "bluearena" και δήλωσε έτοιμος να συμβάλλει και αυτός τα μέγιστα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά για την προηγούμενη ομάδα του την ΑΕΛ ότι: "Δεν ήθελα να παίξω άλλο στην ΑΕΛ. Ήταν και δικιά μου επιθυμία αυτό. Ήρθα στον Ηρακλή για να κάνω μία νέα αρχή. Αν δεν υπάρχει η ευκαιρία στον Ηρακλή που υπάρχει; Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτό τα λέει όλα".

Αποσπάσματα της συνέντευξη του Σάββας Σιατραβάνη:

-Ήρθες πέρυσι τον Δεκέμβριο στην ομάδα, όμως η ομάδα δεν πέτυχε τον μοναδικό στόχο που είχε θέσει. Το σχόλιο σου για την φετινή χρονιά...
«Η περσινή χρονιά ήταν μία αποτυχία για την ομάδα. Δεν τελείωσε όπως επιθυμούσαμε. Φέτος, όμως τα αφήνουμε όλα πίσω μας. Ευελπιστούμε σε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο θα φέρει τον Ηρακλή στην Σούπερ Λιγκ».

-Πέρυσι παρότι το πρώτο διάστημα δεν βρισκόσουν στα αρχικά πλάνα του τότε προπονητή, στην συνέχεια κέρδισες μία θέση στην ενδεκάδα και πέτυχες και 4 γκολ. Τι είναι αυτό που κρατάς εσύ από την περσινή χρονιά;
«Δεν κρατάω τίποτα απολύτως. Η περσινή χρονιά ήταν μία αποτυχία. Την ξεχνάω και φέτος θέλω να κερδίσω την άνοδο».

-Σε ό,τι αφορά την δική σου παρουσία;
«Δεν την θεωρώ καλή χρονιά. Καλή χρονιά δεν την θεωρώ. Οι προσωπικοί στόχοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα σε μια ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής. Προσπάθησα έκανα ότι μπορούσα, όμως λέω και πάλι δεν ανεβήκαμε και όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα».

-Θεωρείς ό,τι ο Ηρακλής είναι η ευκαιρία της ζωής σου, με βάσει την εξέλιξη που είχε η καριέρα σου;
«Δεν ήθελα να παίξω άλλο στην ΑΕΛ. Ήταν και δικιά μου επιθυμία αυτό. Ήρθα στον Ηρακλή για να κάνω μία νέα αρχή. Αν δεν υπάρχει η ευκαιρία στον Ηρακλή που υπάρχει; Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτό τα λέει όλα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top