Η ΑΕΛ είναι παντού ακόμα και στα νησιά... Δείτε την φωτογραφία με το κασκόλ της ΑΕΛ,
που μας έστειλε η φίλαθλος της ΑΕΛ, Ζωή, βγαλμένη από ένα νησί της Δωδεκανήσου, την Κω. Η ΑΕΛ είναι παντού... Στείλτε μας φωτογραφίες, βίντεο με κασκόλ, φανέλες, κτλ για την ΑΕΛ, που θα τραβήξετε εσείς από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω Facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole
«Η ταβέρνα ΖΟΡΜΠΑΣ ανήκει στον κ. Ζορμπά που γεννήθηκε στο Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου. Υπηρετούσε στην αστυνομία όταν μετατέθηκε πριν πολλά χρόνια στην Κω, όπου γνώρισε τη γυναίκα του, έκανε οικογένεια και από τότε μένει μόνιμα στην Κω. Όπως μας δήλωσε, κάθε φορά που έπαιζε η ΑΕΛ (1980-1988) έφευγε από το νησί μόνο και μόνο για να πάει στον αγώνα, όπου κι αν έπαιζε η ομάδα και επέστρεφε την επομένη στο νησί. Το κασκόλ της ΑΕΛ βρίσκεται τόσα χρόνια τώρα στην είσοδο της ταβέρνας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι έκανε 2-3 Κώους φανατικούς φιλάθλους της ομάδας μας και μόνο της ΑΕΛ, οι οποίοι δεν είχαν καμιά σχέση με τη Λάρισα..
Όταν πάτε, μπορείτε να τον επισκεφτείτε. Το πιο απίθανο είναι να ακούς αυτούς τους 2-3 (ΑΕΛόφρονες) Κώους να μιλούν με τόσο πάθος για την ομάδα που νομίζεις ότι είναι Λαρισαίοι. Ισως και καλύτεροι από κάποιους "δικούς μας". Δεν είχα την τύχη να τους ακούσω, μου το μετέφεραν..»
Ζωή

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top