Λάβαμε ένα μήνυμα από έναν αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ
στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε 
«Θυμάμαι σαν τώρα στις αρχές της δεκαετίας του 90 όταν η ομάδα άρχισε να παραπαίει σιγά σιγά... Θυμάμαι την αγωνιά που είχαμε, εγώ και ένας φίλος μου, γνωστός οργανωμένος της εποχής αυτός, να μην πέσει η ομάδα στη Β εθνική...Αν πέσει λέγαμε πάει, θα διαλυθεί τελείως η ομάδα...Δυστυχώς κάποια πράγματα απλά είναι ένας κύκλος της ζωής...και απλά συμβαίνουν! Έτσι έγινε και τότε...η πιο ένδοξη ομάδα της ελληνικής επαρχίας, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στο τέλος δεν άντεξε τα τόσα συσσωρευμένα λάθη! Να μη πω τι ακολούθησε...όλα γνωστά.
Κάποιοι από εμάς στάθηκαν κατά κάποιο τρόπο τυχεροί...είτε για σπουδές είτε για δουλειά φύγαν μακρυά από αυτή την παράξενη όπως ονομάζω πόλη! Στάθηκαν τυχεροί που δεν ένιωσαν στο πετσί τους από πρώτο χέρι τον ξεπεσμό της ομάδας! Αλλά όπου η μοίρα τους έκανε να πάνε να ζήσουν...σε ότι νέα μονοπάτια και να έβαλε τη ζωή τους...ομάδα δεν μπόρεσε με τίποτα να τους κάνει να αλλάξουν! Γιατί απλά...ακόμη και θρησκεία μπορείς να αλλάξεις...αλλά αν θες να σέβεσαι τον εαυτό σου ομάδα δεν μπορείς να αλλάξεις πότε!
Είναι απίστευτο αν καθίσει και σκεφτεί κάποιος...πως μια τέτοια πόλη με τόσες άσχημες νοοτροπίες του κόσμου της...πως γέννησε αυτό το πράγμα! Πως γέννησε αυτό το μοναδικό φαινόμενο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδας! Την Α.Ε.Λ.! Ανθρωπολογικές και κοινωνιολογικές εξηγήσεις πολλές...όμως θα παραμένει πάντα ως ουσία ότι η Α.Ε.Λ ποτέ για τον Λαρισαίο δεν ήταν απλά μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα! Είναι κάτι ζωντανό, κάτι που έχει μέσα ψυχή...ένα κομμάτι και από τη δική του ψυχή! Μια εξιδανίκευση του ίδιου του εαυτού του! Είναι η ίδια η επιθυμία του εαυτού του να είναι και να γίνει καλύτερος και σαν άνθρωπος αλλά και σαν κοινωνία! Για αυτό και ποτέ κανένας πραγματικά δεν θα καταλάβει τον Λαρισαίο φίλαθλο!

Ερχόμαστε τώρα στην τωρινή κατάσταση...έχω χρόνια να δω τον παλιό φίλο...αλλά είμαι σίγουρος θα λέγαμε ξανά το ίδιο πράγμα! Πως αν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δε παίξει γρήγορα στην Α εθνική θα διαλυθεί ξανά τελείως η ομάδα! Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να συμβεί αυτό ποτέ ξανά!

Θα πω τι εγώ θέλω να γίνει και δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου! Θέλω να παίξει ξανά η ομάδα στην Α εθνική! Μόνο αυτό μπορεί πια να ικανοποιήσει! Τίποτα άλλο! Πως; Mε την ίδια διαδικασία που επί εποχής Σωτηρούλη...οδήγησε την ομάδα...αφαιρώντας τα χρέη της...στην Α εθνική! Με αγορά Α.Φ.Μ.! Όχι με καμιά συγχώνευση και λύσεις τύπου Α.Ε.Λ. - Βεροια!
Με αγορά Α.Φ.Μ. αλλά με αγορά μόνο από ομάδα της Α εθνικής! Γιατί θέλω να παίξω φέτος! Γιατί δεν περιμένω ούτε άλλο ένα χρόνο!

Να πως προτείνω να γίνει...

Επί εποχής Σωτηρούλη έγινε αλλαγή του Α.Φ.Μ. γιατί το επέτρεπε ο τότε νόμος! Ο τότε νόμος σου επέτρεπε να κρατήσεις τα ιστορικά χαρακτηριστικά σου αλλά έπρεπε για νομικούς - φοροτεχνικούς λόγους να αλλάξεις μόνο το όνομα σου, το όνομα της εταιρίας σου! Έστω προσθέτοντας μια μόνο λέξη...ένα μόνο αριθμό! Τότε στη Λάρισα αποφάσισαν αντί για το γελοίο Νέος Πανιώνιος κτλ κτλ...το πιο έξυπνο σημερινό όνομα!
Τώρα υπάρχει το Α.Φ.Μ. της Βέροιας! Και από ότι μου έχουν πει παρόλο τις διαψεύσεις το ενδιαφέρον υπάρχει πραγματικά!

Τι λοιπόν μπορεί να γίνει...και να μας λυτρώσει όλους μια και καλή!
Όλα αυτά μπορούν να γίνουν σε μια μέρα!!!

Αγοράζει πρώτα από όλα ο ιδιοκτήτης της Βέροιας την Α.Ε.Λ...Με οριστική αποχώρηση του Πηλαδάκη! Χωρίς την πλήρη αποχώρηση του Πηλαδάκη συμφωνώ να μην γίνει δεκτό τίποτα!

Έρχεται επίσης σε συμφωνία με τον Πηλαδάκη για τη χρήση του γηπέδου...του προπονητικού κέντρου...του λεωφορείου!

Ταυτόχρονα διαλύει την προηγούμενη ομάδα του και τη σημερινή χρεοκοπημένη ομάδα της Α.Ε.Λ.!

Το Α.Φ.Μ. της Α.Ε.Λ. το αφήνει να γίνει εκκαθάριση για τα χρέη προς το δημόσιο!

Κρατά μόνο το Α.Φ.Μ της προηγούμενης ομάδας του...το οποίο εξασφαλίζει συμμετοχή στην Α εθνική!

Από εδώ και πέρα γίνεται ότι έγινε και επί εποχής Σωτηρούλη!
Σε αυτό το Α.Φ.Μ δίνεται το όνομα της Α.Ε.Λ.! Μονό Α.Ε.Λ. και τίποτα άλλο! Και μεταφέρονται όλα τα ιστορικά χαρακτηριστικά της ομάδας! Όπως και οι παίκτες που έχουν σχέση έργου με τον Αρβανιτίδη!

Μην μου πείτε τώρα ότι η ιστορική ομάδα της Βέροιας έτσι θα πάει στη Γ εθνική! Τι κρίμα! Δεν θα έχει εύκολους βαθμούς ο Ιβάν! Κάτι παρόμοιο έγινε και με τον Ηλυσιακό!

Στη ζωή πότε σχεδόν δεν μπορείς 100% να πετύχεις αυτό που θέλεις! Έτσι όμως πετυχαίνουμε πολλά!
Και πρώτη αγωνιστική μέσα Αυγούστου ας την αράξουμε στις κερκίδες του γηπέδου μας και ας αφήσουμε όλους τους άλλους...να πνιγούν στο βήχα από το "κακό" που τους βρήκε! Nα μας δουν ξανά μπροστά τους!»
Α.Λ.
*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top