Κι επίσημα ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας και κάτοικοι Κύπρου, είναι δύο πρώην
ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ο Δημήτρης Ραπτάκης και ο Μανώλης Λιαπάκης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας. Να θυμίσουμε ότι προπονητής της Νέας Σαλαμίνας είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που ήταν πέρυσι στον πάγκο της Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ποδοσφαιριστές της ΝΕΑΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου είναι από σήμερα οι τρεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους το σωματείο μας βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες. Πρόκειται για το διεθνή Λιθουανό τερματοφύλακα Ernestas Setkus (25.05.1985), και τους Ελλαδίτες Δημήτρη Ραπτάκη (αμυντικός, 20/1/1988) και Μανώλη Λιαπάκη (μέσος, 11/6/1984).
Ο 28-χρονος τερματοφύλακας Ernestas Setkus έχει αγωνιστεί στις Zalkiris Vilnius και FK Tauras Taurage Λιθουανίας, τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και την Βουλγάρικη Botev Blovdiv. Κατά την τελευταία ποδοσφαιρική χρονιά αγωνιζόταν στην FK Gomel Λευκορωσίας.
Ο 25-χρονος αμυντικός Δημήτρης Ραπτάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Χερσονήσου, και αγωνίστηκε σε Γιούχτα και Χανιά, ενώ καθιερώθηκε με τη φανέλα του Πλατανιά. Κατά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Λάρισας.
Ο 29-χρονος μέσος Μανώλης Λιαπάκης κατάγεται από τα Ιωάννινα και κατά την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά αγωνιζόταν στη Λάρισα. Έχει αγωνιστεί, επίσης, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τη Σκότα Ξάνθης, τον Όφη, τον Ολυμπιακό Βόλου, το Θρασύβουλο, τον ΠΑΣ Γιάννενα και την Παναχαϊκή.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη υπογράψει τα συμβόλαια συνεργασίας τους με το σωματείο μας και έχουν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στον Αγρό για το κύριο μέρος της προετοιμασίας.
Η Διοίκηση του σωματείου μας καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές στην ερυθρόλευκη οικογένεια και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top