Λάβαμε ένα μήνυμα από έναν αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ
στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε 
«ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 18-7-2013 Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ  «ΜΑΡΘΑΣ ΒΟΥΡΤΣΗ»
ΤΙΤΛΟΣ: "Μάνα δε μ' αφήνουν ν' αγοράσω ΑΦΜ"
ΣΕΝΑΡΙΟ: Κ.ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ
ΜΟΝΤΑΖ: Κ.ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Κ.ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ
ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ:
-Κ.ΠΗΛΑΔ: Η ΑΕΛ δεν ήταν ποτέ, ούτε είναι λογιστική ή φορολογική υπόθεση. Ήταν και είναι αυτό που βλέπουμε την Κυριακή στο γήπεδο.
-Κ.ΒΕΡΟΣ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΑΕΛ… ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

-Κ.ΠΗΛΑΔ: Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι αν έχουμε ενότητα και σύμπνοια μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πρόσκαιρα εμπόδια και όλοι μαζί να εγγυηθούμε την ιστορική συνέχεια της ομάδας μας.
-Κ.ΒΕΡΟΣ: ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ  ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!

-Κ.ΠΗΛΑΔ: Προσωπικά, αν είναι η ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί που δικαιούται, είμαι διατεθειμένος να χάσω ό,τι επένδυσα στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια…
-Κ.ΒΕΡΟΣ: ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ   ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ  ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ 50-60.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ  90% ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ  ΟΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Κ.ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ NA ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΎ ΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΛ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ.
K.VEROS(AEL)
*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top