Μετά τους Δημήτρη Σωτηρίου, Γιώργο Αμπάρη, Τάσο Κρητικό (έκανε προσφυγή να
μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ, η μεταγραφή του έχει ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθεί και τυπικά μόλις μείνει και επίσημα ελεύθερος από την ΑΕΛ), το Δημήτρη Κολοβέτσιο που αγωνίζεται από τον Ιούνιο του 2012, ακόμη ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ, θα αγωνιστεί στην Superleague με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Την απόκτηση του Απόστολου Σκόνδρα, ο οποίος δοκιμάστηκε από τον προπονητή Σάββα Παντελίδη και ικανοποίησε ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Απόστολος Σκόνδρας δήλωσε:
"Η μεταγραφή μου στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και θέλω να βοηθήσω και εγώ στην εκπλήρωση των στόχων του.Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το τεχνικό team που με εμπιστεύτηκαν και θα προσπαθήσω μέσα από την δουλειά μου στο γήπεδο να τους δικαιώσω".

Το βιογραφικό του Σκόνδρα
Ο Απόστολος Σκόνδρας,  γεννήθηκε στις 29-12-1988, έχει ύψος 1,85 είναι 83 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του στόπερ.  Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΛ. Είναι διεθνής με  τις εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων της Ελλάδας. Προηγούμενες ομάδες: Ατρόμητος, Παναιγειάλιος, Παναρκαδικός, Διαγόρας Ρόδου, Θρασύβουλος, ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top