Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ-Βύζα Μεγάρων, το aelole.gr έψαξε και
βρήκε παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα των «βυσσινί», όσο και στην ομάδα των «κιτρινόμαυρων». Κοινό πρόσωπο, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχει από την πλευρά της ΑΕΛ ο Στέλιος Κρητικός.

Στέλιος Κρητικός
Ο Στέλιος Κρητικός γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1986 και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Το 2004 έγινε επαγγελματίας και παρέμεινε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας μέχρι το 2006 καταγράφοντας μόλις μία συμμετοχή. Την σεζόν 2006-07 τη μοίρασε σε Εθνικό Αστέρα και Κορωπί. Ακολούθησε μιάμιση σεζόν στον Εθνικό, ένα εξάμηνο στον Ιωνικό, δύο σεζόν στην Ηλιούπολη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε Γλυφάδα και Καλαμάτα. Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Βύζαντα Μεγάρων πετυχαίνοντας δύο γκολ απέναντι σε Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας, ενώ από το Γενάρη του 2013 ανήκει στην ΑΕΛ.

Κώστας Μάγγος
Ο Κώστας Μάγγος γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1976 έχει παίξει σε Πιερικό, Τύρναβο, Πυργετό, Βύζαντα Μεγάρων, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ, Γιάννινα, Προοδευτική, Ιάλυσο, Ιωνικό και ΑΕΛ.  Οι 95 συμμετοχές στην Α' Εθνική (ΟΦΗ, Προοδευτική, Ιωνικός), οι 96 στη Β' (Ιαλυσός, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός) και οι 97' στη Γ' (ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Βύζας Μεγάρων, Τύρναβος)

Γιάννης Προβίδας
Ο Γιάννης Προβίδας κατάγεται από την Ελασσόνα, είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1975 και έχει περάσει από πλήθος ομάδων σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Ο έμπειρος επιθετικός μετρά συνολικά 353 συμμετοχές και 89 γκολ σε Α', Β' και Γ' εθνική κατηγορία. Ο Προβίδας έγινε γνωστός από την 7χρονη συμμετοχή του στην ΑΕΛ (1992-99), από κει και πέρα είχε σημαντική προσφορά στη Βέροια (για 2 χρόνια) κι ακολούθως σε Αθηναϊκό, Προοδευτική, Κέρκυρα, Πανηλειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Καστοριά, Δόξα Δράμας, Βύζαντα Μεγάρων Αθήνας, Άγιο Δημήτριο Αθήνας, Ασπρόπυργο, Εορδαϊκό. Πλέον ο Προβίδας αγωνίζεται στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και την ομάδα του Πυργετού. Ο Γιάννης Προβίδας έλαβε μέρος σε 117 αναμετρήσεις Α’Εθνική, και σημείωσε 21 γκολ, ενώ στην Β’Εθνική, «μετράει» 177 συμμετοχές και 54 τέρματα.

Δείτε το video με Στέλιο Κρητικό

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top