Ο Φωκικός υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (19/05, 18:00) στο πλαίσιο της
40ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας.

Γήπεδο:Άμφισσας
Χωρητικότητα: 2.000 (καθήμενοι)
Ημερομηνία: Κυριακή 19 Μαΐου 2013
Ώρα: 18.00''
Καιρός: 29°C
Τιμές εισιτηρίων: 10, 5€
Μετάδοση: www.aelole.gr

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Κάτω από τα γκολπόστ τον Φιρινίδης, δεξιό αμυντικό Παπαγεωργίου, αριστερό Καρανίκας, κεντρικοί αμυντικοί οι Γιώτας, Γκαλίτσιος, αμυντικά χαφ ο Πότσι με Νεμπεγλέρα, έχοντας μπροστά τους τον Πόνσε. Στη μεσοεπιθετική γραμμή τους Χασομέρη δεξιά, αριστερά Φρανκού και στην κορυφή της επίθεσης ο Ζεκίνια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Φιρινίδης, Μάλτζαρης, Γκαλίτσιος, Καρακώστας, Νεμπεγλέρας, Παγώνης, Αλεξάντροβιτς, Τσίγκας, Πότσι, Καρανίκας, Χασομέρης, Πόνσε, Ζεκίνια, Κρητικός Τ., Γιώτας, Φρανκού, Παπαγεωργίου, Τσιάρας.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Κάτω από τα γκολπόστ ο Γεωργίου, Χαλούλος δεξί μπακ, Κωστόπουλος, Λίτσος στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Εσόνο. Στο χώρο του κέντρου Καραπέτσας, Νάστος, ως αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Αλμπέρτο, δεξιά ο Μπουλούλης, αριστερά ο Γουόρντεν και σέντερ φορ ο Γκόμες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Γεωργίου, Σιμψερής, Κωστόπουλος, Νάστος, Χαλούλος, Σκαρίμπας, Καραπέτσας, Εσόνο, Αλμπέρτο, Λίτσος, Σορώκος, Ζαχαρόπουλος, Ευσταθίου, Γεωργουσόπουλος, Καμπούρης, Οικονομάκος, Μπουλούλης, Σουλελές, Γκόμες, Γουόρντεν.

Οι κοινοί παίκτες ΑΕΛ και Φωκικού
Βασίλη Φλώρο και Νίκο Αργυρούλη

Διαιτητής
Στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με το Φωκικό διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Ρούσος-Μπεκερτζής από τον σύνδεσμο διαιτητών Πρέβεζας, με βοηθούς τους Δημήτρη Ζυγούρη και Αθανάσιο Κολοσιώνη από την Αιτωλοακαρνανία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε o Στυλιανός Φώτης από το σύνδεσμο Εύβοιας και παρατηρητής ο Νίκος Ιωσηφόγλου από την Αθήνα. Την φετινή σεζόν 2012-2013 ο Ρούσσος-Μπέκερτζης ορίστηκε στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Εργοτέλης, όπου η ομάδα του κάμπου γνώρισε την ήττα με 1-0 και στη νίκη της ΑΕΛ με 1-0 επί της Καβάλας επίσης στο AEL FC Arena. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top