Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο τουρνουά Καναδά πέτυχε η ΑΕΛ Καναδά,
που επικράτησε της Πορτογαλικής, Middlesex FC και πάλι με 4-1. Η ΑΕΛ έφτασε σε όλο τον κόσμο και λόγω της λαϊκής ζήτησης και τη δημοτικότητας της, δημιουργήθηκε μια ομάδα στη τοποθεσία Λονδίνο στο Οντάριο του Καναδά. Ο σύλλογος είναι στον Καναδά είναι μια ομάδα άνω των 35 ετών. Οι παίκτες της ΑΕΛ (Καναδάς) είναι:

Πρώτη σειρά (από αριστερά προς τα δεξιά)
Milton Τσιαπαλης, Angelo Δελλής, Mike Ansil, Chris Πουλιάσης, Justin Blakely, Paulo Salvadore, ο Dave Adams, Todd Harcus, John Davakos
Δεύτερη σειρά (από αριστερά προς τα δεξιά)
Γιώργος Μπίκας, Nick Soufan, Sean Gragg, John Doris, John Clarke, Alex Κόλιας, Angelo Βήλος, Saad, Μιχάλη Σταματούκος, Jon Μιχαλόπουλος, Milton Gougoulias (τραυματίας).

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου, η ΑΕΛ Καναδά συμμετείχε στο τουρνουά FA Cup και έκανε μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο τη Middlesex FC με 4-1. Στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Η ΑΕΛ Καναδά  είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49 λεπτό η Middlesex άνοιξε το σκορ. Η ΑΕΛ Καναδά όμως αντέδρασε γρήγορα. Η πίεση ήταν πάρα πολύ και ΑΕΛ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ένα υπέροχο σουτ από τον Paulo Salvadore στο 52 λεπτό. Η ανατροπή έγινε στο 59 λεπτό ο John Clarke έδωσε ΑΕΛ το προβάδισμα 2-1 και στο 69 λεπτό ο Χρήστος Πουλιάσης σκόραρε με πέναλτι και έκανε το 3-1. Η ΑΕΛ συνέχισε να κυριαρχεί εντός αγωνιστικού χώρου και σκόραρε και πάλι στο 82 λεπτό, 4-1 από τον πορτογαλο επιθετικό της Paulo Salvadore, που έφτασε τα  4 γκολ σε 2 παιχνίδια με την ΑΕΛ Καναδά! Στο παιχνίδι η ΑΕΛ είχε κατοχή μπάλας υπέρ της με 70%-30%. Πολύ καλή απόδοση και πάλι από τους (Μιχαλόπουλο, Δελλής, Harcus, Κόλιας, Σταματούκος, Ansil, Μπίκας. Πουλιάσης, Βήλος). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΛ Καναδά ο John Davakos, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο δεύτερο γκολ. Για άλλη μια φορά. πολύ καλά πήγε ο τερματοφύλακας, Milton Τσιαπαλης. Η ΑΕΛ Καναδά παίζοντας εντυπωσιακά πήρε μια επιβλητικά εντός έδρας νίκη. Η AEL FC (Καναδάς) πέρασε στο δεύτερο γύρο του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την πολωνική (White Eagles FC), ενώ συνεχίζει την σεζόν στο πρωτάθλημα την Παρασκευή 24 Μαΐου, 18.30 όταν θα ταξιδέψει για να παίξει εναντίον της βρετανικής ομάδας 3 FC Lions.

Μετά το παιχνίδι οι παίκτες μίλησαν για το παιχνίδι οι παίκτες της ΑΕΛ:

Πώς αισθάνεστε για την απόδοση της ομάδας στο FA Cup πρώτο γύρο;
Ο Dave Adams (μέσος): Ήμουν πολύ περήφανος η ΑΕΛ γρήγορα ανέκαμψε, αφού μετά το 0-1, οι παίκτες έδειξαν μεγάλη καρδιά και συνέχισαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους. Ήταν εντυπωσιακό για όσους το παρακολούθησαν από κοντά.

Πόσο μακριά μπορείτε να δείτε AEL FC πηγαίνει στο τουρνουά FA Cup;
Milton Gougoulias (επιθετικός): Μετά και την σημερινή απόδοση πιστεύω δεν υπάρχει όριο. Οι παίκτες έδειξαν τεράστιο θάρρος, καρδιά και σθένος. Ήθελαν να κερδίσουμε για τους φιλάθλους τους και για την ομάδα. Και το έκαναν με πειστικό ύφος. Εμείς, ως παίκτες είναι περήφανοι που φορούν τη φανέλα με το άλογο. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ΑΕΛ. Για να το συνοψίσω σε 3 λέξεις: Υπερηφάνεια, Τιμή, Νίκη.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top