Με επιβλητική νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ΑΕΛ Καναδά στο τουρνουά Καναδά,
καθώς επικράτησε της Elgin FC με 4-1. Η ΑΕΛ Καναδά ταξίδεψε για να παίξει εκτός έδρας κόντρα στην Elgin FC με 17 παίκτες. Η ΑΕΛ έφτασε σε όλο τον κόσμο και λόγω της λαϊκής ζήτησης και τη δημοτικότητας της, δημιουργήθηκε μια ομάδα στη τοποθεσία Λονδίνο στο Οντάριο του Καναδά. Ο σύλλογος είναι στον Καναδά είναι μια ομάδα άνω των 35 ετών. Οι παίκτες της ΑΕΛ (Καναδάς) είναι: 2η σειρά (αριστερά στη σειρά)
Angelo Dellis, Steve Larabee, Sean Grag, Todd Harcus, John Clarke, Paulo Salvadore, John Doris, Demetre Bondikas, George Bikas, John Davakos.
1η σειρά (αριστερά προς δεξιά)
Chris Pouliasis, John Mihalopoulos, Mixalis Stamatoukas, ο Dave Adams, Saad, Alex Kolias, Justin Blakely, Milton Gougoulias (τραυματίας).
Τερματοφύλακας: Milton Tsiapalis (όχι στην εικόνα)

H ΑΕΛ Καναδά είχε τον έλεγχο του αγώνα που έγινε την Παρασκευή (10/05) κόντρα σε μία δυνατή ομάδα την Elgin Fc. Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο παιχνίδι και είχε την κατοχή μπάλας υπέρ της με 80%-20%. Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 29 λεπτό με το Justin Blakely. Στο 35 λεπτό ο Chris Pouliasis διπλασίασε τα τέρματα των βυσσινί με ένα υπέροχο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ΑΕΛ μπήκα και πάλι δυνατά στο παιχνίδι και σκόραρε αμέσως στο 49 λεπτό με τον Paulo Salvadore. Στο 61 λεπτό η Elgin FC απάντησε με ένα αμφισβητούμενο γκολ. "Η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή τέρματος", δήλωσε για την ο ΑΕΛ ο τερματοφύλακας, Milton Tsiapalis. Στο 72 λεπτό η ΑΕΛ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Chris Pouliasis ο Paulo Salvadore, από κοντά διαμόρφωσε το τελικό AEL FC - Elgin FC 4-1.
Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΛ για FA Cup game τη Δευτέρα 20/05/2013 στις 20.30 κόντρα στην Πορτογαλική, Middlesex  FC.

Μετά το παιχνίδι οι παίκτες ΑΕΛ μίλησαν για το παιχνίδι, την ομάδα και το μέλλον:

Ποια ήταν η άποψή σας για το παιχνίδι απόψε;
Chris Πουλιάσης (μέσος): Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και τον τρόπο που παίξαμε. Νόμιζα ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή η Elgin FC έχει πολύ δυνατούς παίκτες. Μπορώ μόνο να δείτε τα μεγάλα πράγματα που συμβαίνουν με την ΑΕΛ (Καναδάς), όπως πλάθουμε μαζί, είμαι πολύ υπερήφανος και ευτυχής να είναι ένα μέρος αυτής της οργάνωσης.

Ποια είναι η άποψή σας για την ομάδα:
Milton Gougoulias (επιθετικός): Κατ 'αρχάς θέλω να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος για το ότι είμαι μέλος της ΑΕΛ (Καναδάς) που συνδέεται με μια ιστορική ομάδα την ΠΑΕ ΑΕΛ στην Ελλάδα! Οι γονείς μου είναι και οι δύο από τη Λάρισα και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Οι παίκτες πιστεύουν στην ομάδα μας.

Πως είδες το παιχνίδι απόψε και την ομάδα μπροστά σας;
Milton Τσιαπαλης (τερματοφύλακας): Η ομάδα μας έχει δείξει από νωρίς τους στόχους της. Εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τον Γιώργο Μπίκα που ήταν πολύ σταθερός στην άμυνα και εξουδετέρωσε πολλές επιθέσεις της Elgin FC. Επίσης Jon Μιχαλόπουλος ο οποίος ήταν πολύ ήρεμος, βοήθησε σημαντικά και την επίθεση. Ο Angelo Δελής ήταν σταθερός στην άμυνα και στο κέντρο και βοήθησε. Ο Chris Πουλιάσης πολύ καλός. Ο Paulo έπαιξε σαν μεγάλος επιθετικός με δύο γκολ, το ένα από αυτά με δυνατό σουτ και το άλλο με κεφάλια. Η ομάδα ήταν πολύ δυνατή από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Ποια είναι η γνώμη σας για το παιχνίδι και το μέλλον της ΑΕΛ;
Paulo M Σαλβαδόρ (επιθετικός): Πήγαμε πολύ καλά. Έχουμε μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο. Ο κάθε παίκτης ξεχωριστά έκανε αυτό που έπρεπε και κάναμε ευκαιρίες. Αυτή ήταν η διαφορά μας σε σχέση με τον αντίπαλο. Ανυπομονώ για την συνέχεια της σεζόν και πιστεύω ότι η ΑΕΛ είναι για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top