Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Βύζας Μεγάρων από το AEL FC ARENA, (σε αγώνα
που έγινε στις 12 Νοεμβρίου 2011), μετά από ένα μέτριο παιχνίδι. Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και το Βύζαντα Μεγάρων. Σε όλο το ματς η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε αντίθεση με το Βύζα που δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, παρ' όλα αυτά δε μπόρεσε να μετουσιώνει τις ευκαιρίες της σε γκολ.

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Κατσιαρός, Παπαγεωργίου, Ταλ, Ααράμπ, Μπόα Μόρτε, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλεζ (24’ Σιατραβάνης), Σεσίνια (81’ Ζεκίνια), Πλιάγκας (59’ Τσιμπάμπα), Σαϊτιώτης.

Βύζας Μεγάρων: Κοτταράς, Γκούμας, Αρκουμάνης, Στατάκης, Λίτσης (68’ Ρούσσος), Σανόκο, Μωυσίδης, Ουατάρα (92’ Ρωμαϊδης), Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Σκαφτούρος (79’ Πέτρου).

Δείτε το video 1


*Δείτε την μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Γκονζάλες στο 4 λεπτό. Ο Σεσίνια από αριστερά δίνει πάσα στο Γκονζάλες που με σούτ πλασέ στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Δείτε το video 2


*Δείτε την μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Σαϊτιώτης στο 10 λεπτό. Ο Γκονζάλες δίνει πάσα στον Σαϊτιώτη εκείνος σουτάρει δυνατά μέσα στην περιοχή και ο Κοτταράς απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά.

Δείτε το video 3


*Δείτε την απίστευτη διπλή ευκαιρία της ΑΕΛ στην αναμέτρηση με το Βύζαντα Μεγάρων. Στο 52' ο Νεμπεγλέρας με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κοτταρά και στην επαναφορά ο Πλιάγκας σούταρε πάνω στο τερματοφύλακα του Βύζα.

Δείτε το video 4


*Δείτε την μεγάλη ευκαιρία που έχασε με κεφαλιά ο Σαϊτιώτης, μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ στο 70 λεπτό.

Δείτε το video 5
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top