Η ομάδα της Λάρισας ανέβηκε στη Β’ Εθνική. Με βυσσινί μπλούζες και σήμα το άλογο οι
Λαρισαίοι σήκωσαν το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη και ονειρεύονται την Α’ ΕΘΝΙΚΗ. Μπορεί το μπόουλιγνκ οι περισσότεροι να το γνωρίζουν ως ένα χόμπι με το οποίο θα περάσουν δύο ώρες γελώντας και πίνοντας με την παρέα τους όμως υπάρχουν και κάποιοι που το βλέπουν εντελώς αθλητικά και μάλιστα φέρνουν και επιτυχίες.Η ομάδα της Λάρισας λοιπόν κατάφερε το περασμένο Σαββατοκύριακο, να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο ομαδικό πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών της τρίτης κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη και αυτόματα κέρδισε την άνοδό της στη δεύτερη κατηγορία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Bowling. Οι Λαρισαίοι έχουν φυσικά στο σήμα τους το άλογο και χρώμα βυσσινί…

ΗΤΑΝ ΤΟ «ΑΦΕΝΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Παίζοντας φανταστικά με επιδόσεις που θα ζήλευαν και παίκτες της Α΄ κατηγορίας σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, οι παίκτες της Λάρισας, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στις αντίπαλες ομάδες ποιος είναι το «αφεντικό» της κατηγορίας και η πρώτη θέση ήρθε φυσιολογικά με 11.656 κορύνες αφήνοντας κατά πολύ πίσω την ομάδα της Βέροιας με 310 κορύνες διαφορά.Είναι χαρακτηριστικό πως η Λάρισα είχε και το καλύτερο παιχνίδι του τουρνουά με 1100 κορύνες, όπως και τον παίκτη με τις περισσότερες κορύνες (Γκρίγκας Κ. με 2.593 κορύνες). Φυσικά οι παίκτες δεν ήταν μόνοι τους στη Θεσσαλονίκη αφού είχαν μαζί τους και αρκετούς φίλους του αθλήματος που ταξίδεψαν μαζί τους και τους στήριξαν με το χειροκρότημά τους.Οι παίκτες που αποτελούσαν την ομάδας ήταν οι: Γκρίγκας Κων/νος, Κελεργιώτης Χρυσοβαλάντης, Πόρποδας Στέφανος, Καραγκούνης Βασίλης, Μεταλιός Στέλιος, Χρονόπουλος Αναστάσιος και Νταλαμπύρας Αθανάσιος. Προπονητής είναι ο Καραγασλής Σταύρος.ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ:

«ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ…»
Πρόεδρος του Συλλόγου Μπόουλινγκ Λάρισας είναι ο Γρηγόρης Τσέλιος ο οποίος λίγο μετά την επιτυχία του συλλόγου μας είπε: «Από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Α.Σ. Bowling Λάρισας θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας καθώς και στον προπονητή για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδό μας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορίας του πανελληνίου πρωταθλήματος. Μια άνοδο που εκ του αποτελέσματος φαίνεται εύκολη λόγω της μεγάλης διαφοράς κορυνών από τη δεύτερη ομάδα, αλλά κατακτήθηκε μετά από ατελείωτες ώρες προπονήσεων και αγώνα, οι οποίες ξεκίνησαν αρκετά πριν τη συμμετοχή μας στα τελικά της διοργάνωσης, χωρίς βέβαια να λείπει το αστείρευτο ταλέντο αλλά και το μεράκι για το άθλημα. Τα συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε κάθε μέλος του συλλόγου που χωρίς την αμέριστη βοήθειά τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής.Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του συλλόγου το SUPER BOWL και προσωπικά τον ιδιοκτήτη του κ. Μπαλαντέ Γεώργιο, για τη σημαντική του βοήθεια που αφορά τη διάθεση των διαδρόμων για τις προπονήσεις της ομάδας καθώς και του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Επίσης την εταιρία Quallita Jakobs για τη χορηγία των εμφανίσεων της ομάδας.Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους φίλους το αθλήματος μέλη και μη που ακολούθησαν αυτές τις μέρες την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, όπου η φωνή τους και η συμπαράστασή τους ενώθηκαν μαζί μας για την εκπλήρωση του τελικού στόχου.Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι εκτός από το τοπικό πρωτάθλημα που συμμετέχουν τα μέλη μας, ο σύλλογος παράλληλα φροντίζει για την εξάπλωση του αθλήματος διοργανώνοντας το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με παίκτες λιγότερο έμπειρους νεοεισερχόμενους στον χώρο, καθώς επίσης και τη λειτουργία της ακαδημίας Bowling με παιδιά 8-14 ετών, περιμένοντας από αυτούς στο μέλλον ανάλογες και γιατί όχι μεγαλύτερες διακρίσεις».
Εφημερίδα Ελευθερία
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top