Ο Λαρισαίος παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΛ και του Ηρακλή, Γιώργος Πλίτσης,
μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “ARENA 89,4 FM” για το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή.

Για το παιχνίδι Ηρακλής-ΑΕΛ: 
«Είναι ένας αγώνας Β΄ Εθνικής ανάμεσα σε 2 ομάδες που δεν αξίζουν να είναι εκεί. Είναι ένα ματς κομβικό, πρέπει να προσέξουν πολύ γιατί δεν έμειναν πολλοί αγώνες και εάν θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο είτε απευθείας είτε από τα πλέι οφ, πρέπει να κερδίσουν".

Για το πρόβλημα που έχει ο Ηρακλής εντός έδρας: 
«Γνωρίζω για παλιά, δεν μπορώ να σας πω για τώρα. Δεν ισχύει η δικαιολογία για τις κερκίδες πως απέχουν πολύ από τον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ο κόσμος έτσι κι αλλιώς στηρίζει πολύ την ομάδα, δεν είναι αυτό το θέμα. Υπάρχει πιο πολύ πίεση γιατί είναι μεγάλη ομάδα και είναι κρίμα να είναι στη Β’ Εθνική ο Ηρακλής, όπως και η ΑΕΛ».

Για το αν έχει δει τις δύο ομάδες: 
«Έχω δει και τις δύο ομάδες, έχω γνώμη. Η ΑΕΛ είναι σε καλή κατάσταση και είναι πιο καλή εκτός έδρας. Έχει κι αυτή το πρόβλημα του Ηρακλή με την απώλεια βαθμών στο «AEL FC ARENA».

Για τον Ηρακλή και τις αναμνήσεις που έχει από αυτόν: 
«Τι να θυμηθώ από τον Ηρακλή; Το ματς με τη Βαλένθια στο Καυταντζόγλειο. Στο Μεστάγια ήταν τρομερό παιχνίδι. Στο παιχνίδι του Καυταντζογλείου είχαν κοπεί 33.000 εισιτήρια άμα θυμάμαι καλά, όλη η Θεσσαλονίκη είχε έρθει να δει το ματς. Δεν είχε βάλει στην παράταση και ο κόουτς τον Χατζηπαναγή, που θα μπορούσε να βοηθήσει, φάγαμε ένα περίεργο γκολ και αποκλειστήκαμε. Είχαμε πολύ καλύτερη ομάδα τότε από τη Βαλένθια, μπορούσαμε να την αποκλείσουμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top