Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Τίμος Καβακάς, μετά τη λήξη της
αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Τίμος Καβακάς
«Έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι για όσους το είδαν, όχι όμως για τη δική μου ομάδα που δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. 'Ήρθαμε με την προοπτική να κερδίσουμε δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού έπαιξε η ισοφάριση στο 45 λεπτό. Ο Απόλλων στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από εμάς. Με την έναρξη στο 46 με ένα πέναλτι βρεθήκαμε να χάνουμε, αντιδράσαμε χάσαμε ευκαιρία καταφέραμε και ισοφαρίσαμε ήμασταν καλύτεροι από τον Απόλλων στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 3-2 μια κόκκινη που δε δόθηκε ποτέ στο Χατζηζήση, μετά πάλι από 5 λεπτά δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Χατζηζήση. Είναι καθοριστικά τα σημεία αυτά που λέω. Στο 3-2 σουτ του Ζεκίνια εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα και στο τέλος μια κακή εκτίμηση αμυντική διαμορφώθηκε το τελικό 4-2. Εμείς συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας τίποτα δεν έχει χαθεί. Δείχνουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και ότι στο τέλος πιστεύουμε και εμείς ότι θα δικαιωθούμε.

Είστε ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία;
«Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένο. Όταν σε 17 ματς έχουμε δεχθεί τέσσερα γκολ και σήμερα σε ένα μόνο παιχνίδι τέσσερα. Δεν ήταν τόσο ζήτημα κακής λειτουργίας της άμυνας, αλλά θέμα ατομικών λαθών».

-Τι μπορεί να κρατήσει κανείς από αυτή την αναμέτρηση;
«Τίποτα. Εγώ προσωπικά, τίποτα. Έχουν μείνει οκτώ ματς, και θέλουμε τους πόντους για να κυνηγήσουμε την απευθείας άνοδο, ή τις θέσεις των πλέι οφ».

-Για τη διαιτησία;
«Επηρέασε με αποφάσεις σε καίρια σημεία. Η φάση με το τάκλιν του Χατζηζήση είναι ο ορισμός της κόκκινης».

-Η ΑΕΛ για ακόμη ένα ματς σκόραρε με τον Αλεξάντροβιτς έξω από την περιοχή, αλλά δεν έκανε ευκαιρίες εντός
«Σημασία έχει πως δημιουργήθηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες και κάναμε μια κομπίνα. Μην ξεχνάμε πως τα γκολ στην κατηγορία μπαίνουν συνήθως από στημένες φάσεις. Δεχθήκαμε και εμείς ένα, σημειώσαμε και ένα».

-Μετά από τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής ποιον κυνηγάει η ΑΕλ στη βαθμολογία;
«Ποιος είναι τρίτος; Ο Παναιτωλικός; Αυτόν κυνηγάμε, λοιπόν».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top