Με αφορμή την απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων της ΑΕΛ στο Βόλο
για την αναμέτρηση με τον τοπικό Ολυμπιακό, το aelole.gr σας θυμίσει τις πρόσφατες μετακινήσεις των φιλάθλων των «βυσσινί» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Μπορεί για κάποιους οι λόγοι της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών για λόγους ασφάλειας και δημόσιας τάξης, να φαντάζουν σωστοί, όμως με αυτά τα μέτρα έχει πλέον χαθεί η μαγεία μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Δείτε τις δύο μεγαλύτερες πρόσφατες εκστρατείες που έγιναν στο Βόλο από Λαρισαίους φιλάθλους που έφτασαν με κάθε μέσο από όλες της περιοχές του νομού Λάρισας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 1-2
Ήταν 5η Μαϊου του 2007 και συγκεκριμένα τη σεζόν 2006-2007 η ΑΕΛ κατέκτησε τον τρίτο (1 πρωτάθλημα 1988, 2 κύπελλα 1985, 2007) συνολικά τίτλο στη ιστορία της, το Κύπελλο Ελλάδας, έπειτα από 22 χρόνια. Στις 5 Μαΐου 2007, στο Πανθεσσαλικό στάδιο που φιλοξενούσε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μπροστά σε 10.000 και πλέον φιλάθλους της, η ΑΕΛ κερδίζει 2-1 τον Παναθηναϊκό με γκολ των Κόζλεϊ, Αντσουέ και φέρνει το Κύπελλο "ξανά στον Πηνειό". Σ' ένα Πανθεσσαλικό στάδιο, που περισσότερο έμοιαζε με «Αλκαζάρ», καθώς οι φίλοι των «βυσσινί» που ήταν περισσότεροι, είχαν κερδίσει κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας από τους «πράσινους».

Δείτε το video 1


Δείτε το video 2


Δείτε το video 3


ΑΕΛ-Μπλάκμπερν 2-0
Ήταν 20 Σεπτεμβρίου του 2007, όταν η τότε κυπελλούχος Ελλάδας, ΑΕΛ νικούσε με 2-0 την Αγγλική, Μπλάκμπερν για το Κύπελλο UEFA, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου μπροστά σε 12.000 φίλους της ΑΕΛ. Το σύνθημα σε εκείνη την αναμέτρηση είχε δώσει ο Μπακαγιόκο, ο οποίος στο 33' με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Φρίντελ και άνοιξε το σκορ. Στο 35' ο Έμερτον έκανε λάθος γύρισμα στον Φρίντελ, με αποτέλεσμα ο Αλεξάνδρου να βγει απέναντι από τον τερματοφύλακα της Μπλάκμπερν, ο Κύπριος μέσος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αμερικανό πορτιέρο, στην συνέχεια το σουτ του Μπακαγιόκο κόντραρε στα σώματα, όμως η μπάλα έφθασε πλάγια δεξιά στον Κλέϊτον που με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το τελικό 2-0

Δείτε το video με ολόκληρο τον αγώνα
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top