Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι πέντε Λαρισαίοι
παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2012-2013. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, έπαιξε σε όλο το 90λεπτό. (ΟΦΗ-Κέρκυρα 2-0)

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στον εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Ξάνθη-Πλατανιάς 2-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Εκτός 18άδας έμεινε ο Κολοβέτσιος αν και ήταν στην αποστολή, καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε. (Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό χαφ στον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, έπαιξε για 75 λεπτά και έδωσε τη θέση του στο Μακρή. (ΟΦΗ-Κέρκυρα 2-0)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός σαν αμυντικό χαφ στον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, έπαιξε για 75 λεπτά είδε την κίτρινη κάρτα και έδωσε τη θέση του στο Βιτώρο. (ΟΦΗ-Κέρκυρα 2-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top