Η ΑΕΛ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (03/02) στις 15:00 τον Φωκικό στο
«AEL FC ARENA», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Γήπεδο: «AEL FC ARENA»
Χωρητικότητα:16.118 (καθήμενοι)
Hμερομηνία: Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013
Ώρα: 15.00''
Καιρός:17°C
Τιμές εισιτηρίων: 25, 15, 10, 7, 5€
Μετάδοση:www.aelole.gr

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Κάτω από τα γκολπόστ τον Σέρεμετ, δεξιό αμυντικό Παπαγεωργίου, αριστερό Παγώνη, κεντρικοί αμυντικοί οι Σκόνδρας, Καρακώστας, αμυντικα χαφ ο Νεμπεγλέρας με Λιαπάκη, έχοντας μπροστά τους στη μεσοεπιθετική γραμμή τον Πόνσε, Χασομέρης δεξιά, Μπλέντι ή Δεινόπαπας αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσίγκας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Γιώτας, Καρακώστας, Σκούπρας, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Καρανίκας, Πόνσε, Χασομέρης, Δεινόπαπας, Μπλέντι, Τσίγκας, Κρητικός, Αλεξάντροβιτς.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Κάτω από τα γκολπόστ ο Γεωργίου, Μαρτίνος δεξί μπακ, Παπαζούδης, Λίτσος στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Εσόνο. Στο χώρο του κέντρου Σκαρίμπας, Νάστος ως αμυντικα χαφ, έχοντας μπροστά τους τον  Αλμπέρτο, δεξιά ο Ευσταθίου, αριστερά ο Λουκίνας και σέντερ φορ ο Γκόμες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Γεωργίου, Μανιάτης, Παπαζούδης, Αργυρός, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Μαρτίνος, Λίτσος, Ταμπάκης, Ευσταθίου, Εσόνο, Αλμπέρτο, Νάστος, Θέος, Σκαρίμπας, Σουλελές, Γκόμεζ, Γουόρντεν, Λουκίνας.

Διαιτητής
Ο Χρήστος Ανδρονικίδης του συνδέσμου Πειραιά θα είναι ο διαιτητής στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με το Φωκικό, με βοηθούς τους Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο της ΕΠΣ Κορινθίας και Ραινχαρτ Μπουξμπαουμ της Ανατολικής Αττκής. Τέταρτος διαιτητής ο Εμαννουήλ Σκούλας (Θεσσαλίας) και παρατηρητής ο Δημήτρης Δέτσης (Αθηνών).

Οι κοινοί παίκτες ΑΕΛ και Φωκικού
Βασίλης Φλώρος, Νίκος Αργυρούλης

Οι στοιχηματικές αποδόσεις για ΑΕΛ-Φωκικός


Τα εισιτήρια της ΑΕΛ με Φωκικό

Oι τιμές ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρες 11/12/23: 7 ευρώ
Θύρες: 3-4/5/6-7/8/9-10: 10 ευρώ
Θύρες 16/17/19/20: 15 ευρώ
Θύρα 18 VVIP: 25 ευρώ
*Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top