Δε θα δώσουν το παρών φίλαθλοι της ΑΕΛ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έβαλε γενική είσοδος 10 ευρώ για το παιχνίδι με την ΑΕΛ την Κυριακή (03/03) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Δωρεάν η είσοδος την Κυριακή (03/03) σε μαθητές και γυναίκες, σύμφωνα με απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: 
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της αλλά και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ενημερώνει ότι:
Τηρώντας τη συμφωνία του αγώνα του α’ γύρου που ουσιαστικά επεβλήθη από την ΠΑΕ ΑΕΛ (για τυχόν παρεξηγήσεις), καθώς και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν θα διατεθούν εισιτήρια στη ΠΑΕ ΑΕΛ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Γενική είσοδος 10€ - γυναίκες & παιδιά έως 12 ετών είσοδος ελεύθερη. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων «Austrian Boys», καθημερινά από τη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 με συνεχόμενο ωράριο 9:00 – 21:00 μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όλους τους φιλάθλους της να δώσουν βροντερό παρών και να στηρίξουν την ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις – πάντα σε φίλαθλα πλαίσια - δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφορά κουλτούρας και επιπέδου. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top