Στον ισχυρισμό ότι στην Ελλάδα και στην Ισπανία έβλεπε συνεχώς περίεργα πράγματα
προχώρησε ο τεχνικός της εθνικής Ουαλίας, Κρις Κόουλμαν, σχολιάζοντας το «φαινόμενο» με τα «στημένα» ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Ο ομοσπονδιακός κόουτς της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε για το πέρασμά του από τις Ρεάλ Σαραγόσα (2007-2008) και ΑΕΛ (2010-2011), ισχυριζόμενος ότι αρκετά συχνά έβλεπε πράγματα που δεν μπορούσε να εξηγήσει.
«Παίκτες έκαναν τρελά πράγματα και διαιτητές έπαιρναν ανεξήγητες αποφάσεις. Φτάνεις σε σημείο να αναρωτιέσαι ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα στο γήπεδο, την ώρα που τα βλέπεις. Αλλά πώς να το αποδείξεις; Είναι απίστευτα εκνευριστικό όταν το αντιλαμβάνεσαι. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Κανείς δεν μιλάει για αυτό» είπε αρχικά ο Κόουλμαν και πρόσθεσε:
«Αντίθετα, όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχω αντικρίσει ποτέ κάτι αντίστοιχο. Ούτε ύποπτες κινήσεις, ούτε σφυρίγματα χωρίς εξήγηση. Είμαι περήφανος γι’ αυτό. Πιστεύω ότι στη Μεγάλη Βρετανία τα πάντα είναι ειλικρινή και η συγκεκριμένη δουλειά αντιμετωπίζεται επαγγελματικά στον απόλυτο βαθμό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top