«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Στο
δεύτερο ημίχρονο, ειδικά, είχαμε καθολική υπεροχή όπου δημιουργήσαμε τρεις κλασικότατες ευκαιρίες. Κάναμε ένα καλό συνδυαστικό παιχνίδι, γρήγορο και ο αντίπαλος έβγαινε μπροστά μόνο με μεγάλες μπαλιές και όχι οργανωμένα. Ουσιαστικά οι φάσεις της Δόξας Δράμας προήλθαν περισσότερο από κακές εκτιμήσεις δικές μας και όχι από δημιουργικότητα του αντιπάλου. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Καλλιθέα, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς.  Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας παρά το εργάσιμο της ημέρας. Τον ευχαριστούμε».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Τίμος Καβακάς στην εισαγωγή της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τη Δόξα Δράμας και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις:

-Η ΑΕΛ αντιμετώπισε δύο θεωρητικά πιο αδύνατες ομάδες τον Φωκικό και τον Βύζαντα. Σήμερα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από τους προηγούμενους και είδαμε την ΑΕΛ να δυσκολεύεται. Σας προβληματίζει το γεγονός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες δεν ήταν υποδεέστερες από τη Δόξα. Έτσι το είδατε εσείς. Εγώ δεν είναι έναν αντίπαλο να παίζει, αλλά να διώχνει τη μπάλα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ειδικά στη φάση του Τσίγκα στο 53’ όπου ήταν μόνος του. Αλλά και στην κεφαλιά που έδιωξε ο Δαύκος που ήταν εκπληκτική απόκρουση. Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί θα μιλούσαμε ίσως για ένα σκορ 3-1».

-Ίσως θα έπρεπε να μπει πιο νωρίς ο Δεινόπαπας;
«Δεν είχα παράπονο από την απόδοση του Χασομέρη, απλά θέλαμε να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βοήθησε όπως περιμέναμε».

-Μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα φοβάστε μήπως η ισοπαλία επηρεάσει την ομάδα ενόψει της συνέχειας;
Η νίκη στην Καλλιθέα είναι επιτακτική για να ρεφάρει η ομάδα τη σημερινή απώλεια;
«Οπωσδήποτε μια νίκη σήμερα θα μας έδινε τεράστια ώθηση. Θα περνούσαμε τον Απόλλωνα στη βαθμολογία. Ούτε, όμως, θα απογοητευτούμε που δε κερδίσαμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ματς και είμαστε αναγκασμένοι να κερδίσουμε. Θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί με τους εαυτούς μας, διότι στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Θα είχαμε πάθει αυτό που λέει η παροιμία «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι». Αν ήμασταν αποτελεσματικοί θα μιλούσαμε τώρα για μια καλή νίκη. Κάναμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες. Πιστεύουμε στην ομάδα. Το κεφάλι κάτω και δουλειά».

-Είδαμε τον Αλεξάντροβιτς να συγκλίνει στο κέντρο. Αλλά και τον Κρητικό να παίζει ουσιαστικά σαν δεύτερο φορ με αποτέλεσμα η δεξιά πλευρά να μένει άδεια. Γιατί έγινε αυτό;
«Αυτό ήταν εντολή δική μου. Για να βγάλουμε ψηλά τα μπακ μας που μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίθεση. Θέλουμε βελτίωση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε με δύο φορ και με περιφερειακό παίκτη. Εσκεμμένα αφήσαμε τη δεξιά πλευρά γιατί το μπακ των αντιπάλων δεν είναι ιδιαίτερα επιθετικογενής. Φέρναμε τη μπάλα στην περιοχή, αλλά δεν την κρατούσαμε εύκολα. Έτσι επειδή κουράστηκε ο Σοϊλέδης περάσαμε τον Δεινόπαπα αριστερά. Μας περιόρισε και η αναγκαστική αλλαγή του Καρακώστα. Δε θέλαμε να ρισκάρουμε πιο πολύ, γιατί και ο ένας πόντος είναι καλός. Καλύτερα ισοπαλία παρά η ήττα».

-Πότε θα μπει ο Ζεκίνια στην ομάδα;
«Περιμένουμε».

-Θα γίνουν άλλες μεταγραφές;
«Είναι δύσκολο. Ψάχνουμε αλλά πρέπει να βρούμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Όχι να πάρουμε για να πάρουμε. Προσπαθήσαμε να φέρουμε κάποιους καλούς παίκτες αλλά δε τα καταφέραμε».

-Ήταν επιπέδου Super League; Τι έπαιξε ρόλο η οικονομική πρόταση της ομάδας ή το πρωτάθλημα;
«Ναι, ήταν επιπέδου Super League. Η ομάδα έκανε πολύ καλές προσφορές. Απλώς μερικοί δεν ήθελαν να έρθουν στη Football League. Τώρα θα πρέπει να βρούμε λύσεις εκ των έσω και ειδικά στην άμυνα μετά τα προβλήματα του Καρακώστα και του Ραπτάκη. Πάντως, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top