Λάβαμε ένα μήνυμα από έναν αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ
στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε 
«Πριν από 10 μέρες είχα στείλει μία επιστολή και έγγραφα μερικά που έχω υπογραμμίσει παρακάτω τα οποία παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε.
Τίμησαν τον... ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ... για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ανατριχιάσαμε όλοι, από την συγκίνηση ΞΑΝΑ
Το καλύτερο «ανέκδοτο όλων των εποχών που άκουσα.
Έτσι που την καταντήσατε την Ελλάδα μας θα ακούμε πολύ συχνά τέτοια ανέκδοτα.
ΚΙ ΟΜΩΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΥΣ  ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,
ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ  ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ  ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ, ΘΑ  ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ  ΟΤΙ  ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ  ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ  ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΠΟ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ football league; 29-1-13
ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ  ΣΗΜΕΡΑ  5-2-13 ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ,,

ΚΑΙ ΛΕΕΙ:
Την επαναφορά του ελέγχου ντόπινγκ στα παιχνίδια της Football League ζητά με επιστολή του στην Ένωση του πρωταθλήματος ο Ηρακλής. Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ζητά να γίνονται και πάλι έλεγχοι στο πρωτάθλημα, ενόψει του δεύτερου γύρου, προσφέροντας μάλιστα σαν ομάδα βοήθεια στην τεχνογνωσία.

Αναλυτικά η επιστολή:
ΘΕΜΑ: Έλεγχος Αντιντόπινγκ
Αξιότιμε κε Πρόεδρε,
Ενόψει ολοκλήρωσης του α’ γύρου του πρωταθλήματος και με αποκλειστικούς στόχους αφενός την βελτίωση της ήδη υψηλής ανταγωνιστικότητάς του και αφετέρου την προστασία των καλώς ευνοούμενων συμφερόντων των ΠΑΕ και πρωτίστως της υγείας όλων ανεξαιρέτως των ποδοσφαιριστών, προτείνουμε τη θέσπιση ενός ορθολογικού μηχανισμού ελέγχου ντόπινγκ, μέχρι τη λήξη αυτού.
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 προσφέρει τη συμβολή των συνεργατών της προκειμένου να συγκροτηθεί από τη διοργανώτρια αρχή και τους συναρμόδιους φορείς, Ομάδα Εργασίας, αποτελούμενη από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων (αθλητίατρος, νομικός, διαιτολόγος, μικροβιολόγος, φυσιοθεραπευτής και οικονομολόγος), με μοναδικό σκοπό την σύνταξη και υποβολή σχετικού Σχεδίου ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΕΛΕΓΧΟΥ.
ΚΑΙ  ΕΡΩΤΩ:ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ  ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΑΣ ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΡΙΝ, ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΑΝΕ ,ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΠΡΑΣΚΑ ,ΜΠΡΟΥΣΚΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΞΕΡΟ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ  ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ¨ΧΟΝΔΡΟΙ¨ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΧΑΠΑΚΙΩΝ  ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ 1 ΧΡΟΝΟΥ.»
Kostas Veros
*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top