Ενστάσεις και διαμαρτυρία για τη διαιτησία του Βάτσιου εκφράζουν τα μέλη της Λέσχης
Φίλων Δόξας Δράμας, για την απόδοσή του στο εντός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η  σχετική επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα:
«Θέμα: Διαμαρτυρία για την διαιτησία του κ. Βάτσιου για τη διαιτησία στον αγώνα της 3-2-2013 μςταξύ Δόξας Δράμας και Νίκης Βόλου από την Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας.
Προς μεγάλη μας έκπληξη και οδυνηρή εμπειρία τουλάχιστον 4000 Δραμινών φιλάθλων χτες γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα αλλοίωσης αποτελέσματος εις βάρος της αγαπημένης μας Δόξας. Ο διαιτητής Βάτσιος σε υπόδειξη του επόπτη Κασσαβέτη, αρχικά υπέδειξε πέναλτι σε καταφανέσταστο χέρι του αμυντικού Σαμαρά της Νίκης Βόλου (στιγμιότυπο της φάσης επισυνάπτεται), εν τούτοις και κατόπιν διαμαρτυριών των ποδοσφαιριστών της Νίκης αυτό ακυρώθηκε και ο διαιτητής υπεδειξε τελικά φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Εννοείται ότι δεν έδειξε και  την κόκκινη κάρτα -ως όφειλε- στον ποδοσφαιριστή που ακούμπησε την μπάλα με το χέρι.
Η συγκεκριμένη φάση έγινε όταν η Δόξα προηγούταν με 1-0 και με ενδεχομένη επίτευξη γκολ μετά την υπόδειξη του πέναλτι θα κατόρθωνε να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα έναντι της Νίκης και πλεονέκτημα στη βαθμολογία έναντι των αντιπάλων της. Επειδή η διαιτητική αβλεψία βρίσκει την Δόξα για ακόμα μια φορά θύμα αφού το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε αλλά και αντίστοφα στον αγώνα με την Καβάλα αλλά και πλειστάκις τον τελευταίο χρόνο, αρχικά σαν Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας καταδικάζουμε και διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την διαιτητική συμπριφορά, και παρακαλούμε όπως εξετάσετε σε βάθος τα φαινόμενα διότι υπάρχει  καταοχυρωμένη πλέον η υποψία για την αλλοίωση τόσο του συγκεκριμένου αποτελέσματος εις βάρος της Δόξας όσο και των προηγούμενων.

Με εκτίμηση και ευχή για απρόσκοπτο και δίκαιο έργο
Το προσωρινό Συμβούλιο της Λέσχης Φίλων Δόξας Δράμας»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top